Auto

Autoverzekering

Lage premie en goede voorwaarden

Vanzelfsprekend wilt u niet teveel betalen. Wij selecteren voor u een goede en voordelige autoverzekering uit meer dan 50 verschillende verzekeraars.

Gratis schade service

Als er schade aan uw auto is ontstaan wilt u niet lang met een deuk rondrijden. Dat begrijpen wij en daarom vinden wij het belangrijk dat uw schade snel geregeld wordt.

Dekking

U kunt kiezen uit meerdere dekkingen: WA, WA-Beperkt Casco en WA-Volledig Casco.

 • WA
  Veroorzaakt u per ongeluk schade met uw auto aan anderen?
  Dan vergoedt de WA-verzekering dit. Deze wettelijk verplichte verzekering geeft dekking voor € 2.500.000,- per gebeurtenis voor schade aan zaken en € 5.000.000,- voor schade aan personen.

 • WA-Beperkt Casco
  De WA Beperkt Casco-verzekering dekt schade aan het motorrijtuig als gevolg van een met name in de polis omschreven gebeurtenis.
  Zoals brand, diefstal, storm, aanrijding met wild en ruitbreuk.

 • WA-Volledige Casco
  De WA-Volledige Casco verzekering dekt schade aan de verzekerde auto als gevolg van botsen, omslaan, slippen, vandalisme of enig ander 'van buiten komend' onheil zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal of storm.

Aanvullende verzekeringen

U kunt kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen:

 • Ongevallenverzekering voor Inzittenden: Deze verzekering voorziet in een éénmalige uitkering ten gevolge van overlijden of blijvende invaliditeit van de inzittenden. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering afhankelijk van de mate van invaliditeit en maximaal het verzekerde bedrag.
 • Schade Verzekering voor Inzittenden: Deze verzekering dekt de geleden schade van o.a. invaliditeit, kosten van inkomstenverlies en schade aan bagage.
 • Verkeersschadeverzekering: Ten opzichte van de Schadeverzekering voor Inzittenden bent u met de Verkeerschadeverzekering ook verzekerd als u aan het verkeer deelneemt met als fietser of voetganger.
 • Motorrijtuigen rechtsbijstand:
 • No-claim beschermer: Bij één schuldschade per verzekeringsjaar geen terugval in de BM korting.

Pakketkorting tot wel 12%

Sluit u uw auto af in een pakket? Dan ontvangt u tot wel 12% pakketkorting.

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken