Bromfiets

Bromfietsverzekering

Een bromfietsverzekering zorgt ervoor dat u goed verzekerd op weg kunt. Onder de bromfietsverzekering vallen naast bromfietsen, snorfietsen en scooters ook fietsen met een hulpmotor, invalidenwagens en brommobielen. Een WA-verzekering is wettelijk verplicht. Zonder deze verzekering mag er niet met het voertuig worden gereden.

De WA-verzekering dekt schade die u (niet opzettelijk) toebrengt aan anderen. 
 
Een bromfietsverzekering werkt met een bonus/malus ladder. Dit betekent dat mensen die een jaar schadevrij rijden een korting krijgen op de premie.
Het volgende jaar gaan zij dan minder voor hun bromfietsverzekering betalen. Als u wilt dat uw voertuig ook is verzekerd tegen de gevolgen van brand, diefstal, botsingen en slippartijen dan kunt u daarvoor een aanvullende Casco-verzekering afsluiten. Bij deze verzekering wordt ook de schade aan uw eigen voertuig gedekt en is het verzekerd tegen diefstal en vernieling.

Aanvullende verzekeringen:

  • Ongeval Verzekering Opzittenden: Deze verzekering voorziet in een éénmalige uitkering ten gevolge van overlijden of blijvende invaliditeit van de opzittenden. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering afhankelijk van de mate van invaliditeit en maximaal het verzekerde bedrag.
  • Verhaalsrechtsbijstand

Gratis schadeservice: complete en deskundige schadeafhandeling

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken