Buiten de deur

Buiten de deur verzekering

Met een buiten de deur verzekering zijn uw bezittingen ook buitenshuis verzekerd tegen schade en diefstal. Denkt u er maar eens aan wat u dagelijks allemaal mee naar buiten neemt: mobiel, laptop, sportspullen, studieboeken, muziekinstrumenten en ga zo maar door.
Alles wat u mee naar buiten neemt is met een buiten de deur verzekering verzekerd, zonder eigen risico.

De buiten de deur verzekering vormt daarom een uitstekende aanvulling op uw doorlopende reisverzekering (geldt in het buitenland en voor geboekte reizen in Nederland) en op uw inboedelverzekering. Voor een lage maandpremie verzekert u zichzelf en alle inwonende gezinsleden.
Bij schade of diefstal wordt een vastgesteld maximaal bedrag per gebeurtenis uitgekeerd. Voor een bepaald aantal spullen is het verzekerde bedrag tevens gemaximeerd tot een vastgesteld bedrag. Het eerste jaar worden spullen verzekerd op basis van nieuwwaarde en na dat jaar op basis van dagwaarde.
Bij verlies, vermissing en het onbeheerd achterlaten van uw spullen (bijvoorbeeld in de trein of op het strand) zijn deze niet verzekerd, evenals schade boven een vastgesteld bedrag. Bekijk voor een compleet overzicht de voorwaarden van de buiten de deur verzekering.
Het kan in bepaalde gevallen verstandig zijn een aparte kostbaarhedenverzekering af te sluiten, bijvoorbeeld als het gaat om dure juwelen of kostbare elektronica.

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken