Klassieke motorfiets verzekering

Klassieke motorfiets verzekering

Een klassieke motorfiets is geen gewone motorfiets. Het is logisch dat uw klassieker goed verzekerd!

De klassieke motorfiets verzekering, is speciaal ontwikkeld voor motorfietsen die 20 jaar of ouder zijn, welke hobbymatig en/of recreatief worden gebruikt en waarvan de huidige waarde het niveau benadert van de oorspronkelijke cataloguswaarde. Bij ander gebruik (bijvoorbeeld woon-/werkverkeer) is een reguliere motorfietsverzekering van toepassing. Er mag daarom met een klassieke motorfiets maximaal 7.500 kilometer per jaar gereden worden.

Er zijn drie verschillende motorverzekeringsvormen waar u uit kunt kiezen:

  • WA-verzekering
    Veroorzaakt u per ongeluk schade met uw auto aan anderen? Dan vergoedt de WA-verzekering dit. Deze wettelijk verplichte verzekering geeft dekking voor € 2.500.000,- per gebeurtenis voor schade aan zaken en € 5.000.000,- voor schade aan personen.
  • WA-Beperkt Casco
    De Beperkt Casco-verzekering verzekert uw klassieker tegen een aantal belangrijke risico's als brand, diefstal, storm, botsing met een loslopend dier en ruitbreuk.
  • Volledige Casco-verzekering
    De Volledige Casco-verzekering gaat nog een stapje verder en verzekert uw oldtimer tevens tegen botsen, slippen, te water/van de weg raken en kwaadwillige beschadiging.

Op een Klassieke motorfiets verzekering is geen bonus/malus ladder van toepassing. Dit betekent dat u geen korting op de premie kunt krijgen door middel van opgebouwde schadevrije jaren.

Gratis schadeservice: complete en deskundige schadeafhandeling

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken