Oldtimer bromfiets | Verzamelpolis

Onbezorgd genieten

Voor elk type oldtimer bieden wij een passende verzekering.

Unieke verzamelpolis vanaf vier oldtimerbromfietsen

Heeft u een bromfietsverzameling? Dan kunt u uw verzameling voordelig verzekeren. De verzekering geldt voor vier of meer bromfietsen. Al uw oldtimerbromfietsen kunt u verzekeren voor €58,08 per jaar incl. 21% assurantiebelasting. Dat zit wel snor met de verzamelpolis voor uw oldtimerbromfietsen! 

Let op: de verzamelpolis is een serviceproduct. Deze kunnen wij alleen aanbieden wanneer u uw overige verzekeringen via ons kantoor bij dezelfde verzekeraar onderbrengt.  

Dekking

U kunt uw oldtimer bromfiets als volgt verzekeren:

 • WA
  Veroorzaakt u met uw bromfiets per ongeluk schade aan anderen? Dan biedt uw WA-verzekering dekking. Het verzekerde bedrag voor schade aan zaken is €2.500.000,-. Voor schade aan personen is het verzekerde bedrag €6.070.000,-. 

 • WA-Beperkt Casco 
  De WA-Beperkt Casco verzekering dekt schade aan uw bromfiets als gevolg van een met name in de polis omschreven gebeurtenissen. Zoals brand, diefstal, door storm vallende voorwerpen, hagel en aanrijding met wild. 

 • WA-Volledige Casco
  De WA-Volledig Casco verzekering dekt schade aan de verzekerde bromfiets als gevolg van botsen, omslaan, slippen, vandalisme of enig ander 'van buiten komend' onheil zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal of storm.

Aanvullende verzekeringen

U kunt kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen. Niet alle aanvullende verzekeringen zijn even belangrijk. Wij leggen de aanvullende verzekeringen daarom graag aan u uit zodat u de juiste keuze maakt. 

 • Ongevallenverzekering voor Opzittenden 
  Deze verzekering voorziet in een éénmalige uitkering ten gevolge van overlijden of blijvende invaliditeit van de opzittenden. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering afhankelijk van de mate van blijvende invaliditeit.                                                                                                                                                                                      
 • Motorrijtuigenrechtsbijstand
  U ontvangt rechtshulp in geval van schade of bij geschillen over de aankoop of de reparatie van uw bromfiets.

Taxatie

Wanneer u uw oldtimer WA-Beperkt Casco of WA-Volledig Casco verzekerd, dan is een taxatierapport verplicht. Doorgaans wordt van u gevraagd om uw oldtimer om de drie jaar opnieuw te laten taxeren. 

Vast tarief

Met een oldtimerverzekering wordt geen korting of schadevrije jaren opgebouwd.  

Gratis schadeservice

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken