Ongevallen

Ongevallen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar het kan altijd en overal gebeuren en zeer grote gevolgen hebben. Gevolgen die niet iedereen overziet.
Het kan hierbij gaan om een ingrijpende gebeurtenis die een grote invloed heeft op uw gezinsleven. Emotioneel, maar ook financieel. Een ongeval is een plotselinge of rechtstreekse inwerking van uitwendig geweld, waardoor een geneeskundig vast te stellen lichamelijk letsel ontstaat.

Een ongevallenverzekering keert eenmalig een vooraf vastgesteld bedrag uit wanneer u door een ongeval blijvend letsel oploopt of komt te overlijden. Wanneer er sprake is van blijvende invaliditeit dan wordt er uitgekeerd volgens de "gliedertax". Op basis van de handicap wordt een percentage van het verzekerde bedrag ineens uitgekeerd. Bij verlies van het gezichtsveld van beide ogen bijvoorbeeld, wordt er 100% uitgekeerd. Bij een whiplash wordt 5% van het verzekerde bedrag uitgekeerd.

Bij overlijden als gevolg van een ongeval, wordt het verzekerde bedrag aan de nabestaanden uitgekeerd. Bij het afsluiten van een ongevallenverzekering moet u jonger zijn dan 65 jaar. Ditzelfde geldt voor uw eventuele partner. Motorrijden is verzekerd voor personen van 23 jaar en ouder. U betaalt hiervoor geen toeslag. Indien gezinsleden 70 jaar worden, zijn ze nog verzekerd tot en met het eind van het lopende verzekeringsjaar. Er is sprake van een wereldwijde dekking. De premie van de ongevallenverzekering is soms afhankelijk van het beroep dat u uitoefent.

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken