Uitvaart

Laat uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achter

De kosten van een uitvaart lopen tegenwoordig al gauw hoog op. U moet voor een begrafenis rekenen op minimaal € 7500,-. Als u bijzondere wensen heeft, zal dat bedrag snel oplopen. Een uitvaartverzekering is daarvoor de meest aangewezen oplossing

Wist u dat een plaatselijke uitvaartvereniging uw uitvaart tot een bepaald bedrag (rond de € 2000,-) verzorgt?
In hoeverre zijn kosten als grafrechten en grafsteen meeverzekerd?

Het afsluiten van een uitvaartverzekering is daarom geen overbodige luxe. U bespaart uw nabestaanden daarmee de nodige financiële lasten.Globaal gesproken zijn er twee soorten uitvaartverzekeringen. De natura verzekering en de uitvaartverzekering in geld. Een combinatie is ook mogelijk.

Natura
Natura Bij de naturaverzekering, zorgt de uitvaartverzekeraar ervoor dat bij overlijden een pakket aan diensten wordt geregeld. Uiteraard wordt in dat geval van tevoren precies vastgelegd wat u van de verzekeraar mag verwachten. Repatriëring vanuit het buitenland valt in dit geval ook onder de dekking.

In geld
Bij een uitvaartverzekering in geld, komt er bij overlijden uitsluitend een van tevoren bepaald bedrag tot uitkering. In dat geval moet alles door de nabestaanden worden geregeld, eventueel in samenwerking met een uitvaartverzorger.

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken