Zorg

Laat uw zorgverzekering onze zorg zijn!

Basis zorgverzekering

Er zijn verschillende basisverzekeringen waar u uit kunt kiezen en de maandelijkse premie kan per zorgverzekeraar verschillen. Voor behandelingen die buiten het basispakket vallen kunt u zich aanvullend verzekeren, maar dat is niet verplicht. 
 
Aanvullende zorgverzekeringen

Uw basisverzekering kunt u uitbreiden met een aanvullende zorgverzekering. Hierbij kunt u denken aan een tandartsverzekering of een aanvullende verzekering die uw behandelingen bij de fysiotherapeut dekt.

Onze meerwaarde

Wij inventariseren uw wensen en behoeften, vergelijken verschillende zorgverzekeraars met elkaar zodat u een zorgverzekering heeft die bij u past!

Collectiviteitskorting

Assurantie- en adviesbureau Lucas B.V. heeft diverse collectiviteitsafspraken gemaakt met maatschappijen. Iedereen kan op die manier profiteren van voordelige premies. Daarnaast kunnen wij specifieke collectiviteiten bieden voor bedrijven. De collectiviteitskorting geldt niet alleen voor de werkgever en werknemers maar ook voor de thuiswonende gezinsleden van de werkgever en werknemers.

Zorgverzekering voor jongeren en studenten

Voor studenten bieden wij een speciaal studentencollectief aan. Het gaat om een zorgverzekering met een basis-, aanvullende verzekering en tandartsverzekering in een. Belangrijk is dat de jongerenverzekering een zorgpakket biedt die speciaal is afgestemd op de zorg die jongeren nodig hebben. En dat kunnen wij u bieden!

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken