Recreatie

Ga goed voorbereid op reis met een reis- en/of annuleringsverzekering. U heeft de keuze om dit kortlopend of doorlopend af te sluiten.

Bijzondere of gevaarlijke sporten

Bij de meeste maatschappijen zijn gevaarlijke of bijzondere sporten zoals wintersport, parachutespringen, duiken of rafting niet standaard meeverzekerd. Neem contact met ons op om te controleren of u hiervoor verzekerd bent. 

Europa of werelddekking

Ook een aantal landen buiten Europa vallen onder het dekkingsgebied Europa. Denkt u hierbij aan de landen rondom de Middelandse Zee of een gedeelte van Rusland. Wij kunnen voor u nakijken of uw bestemming onder Europa of Werelddekking valt.

Vrijwilligerswerk of stages in het buitenland

Informeer naar de mogelijheden. Op een normale reisverzekering is dit in de meeste gevallen niet standaard meeverzekerd. 

Zelf berekenen en afsluiten?

In het linkermenu kunt u meer informatie vinden over uw reisverzekering en deze zelf afsluiten. Ga goed verzekerd op reis!

Advies? 

Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze.

Niet alleen een reisverzekering. Ga goed voorbereid op reis. 

Verdiep u vooraf in het land. Iedereen weet dat in Engeland links wordt gereden, maar over de grens van Nederland gelden al andere verkeersregels.

Daarnaast bent u in een aantal landen verplicht om een aantal spullen bij u te hebben. In Frankrijk bent u bijvoorbeeld verplicht om een gevarendriehoekverplicht, veiligheidshesje en een alcoholtest bij u te hebben. In andere landen wordt van u verlangd dat u in uw voertuig een EHBO koffer en een brandblusser hebt liggen. 

Gratis schadeservice

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken