Garage en autohandel

Een garageverzekering is een onmisbare verzekering als u een garage of autohandel heeft. In het dagelijks leven bent u druk met de verkoop, inkoop of reparaties van auto's. Het is goed om dan ook een moment te nemen om stil te staan bij uw verzekeringen.

De kosten van een schade kunnen hoog oplopen. Als een van uw auto's betrokken raakt bij een aanrijdiging of als u een dure auto of camper van een klant beschadigt. Maar denkt u ook aan uw medewerker of uw klant die letsel oploopt. De garageverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen. U heeft verschillende dekkingsmogelijkheden, waarbij u alleen het hoognodige verzekerd tot een compleet pakket waarbij u de meeste risico's heeft verzekerd.

Voor wie geldt de garageverzekering?

  • Garagebedrijf (personen-, bestelauto's en/of vrachtauto's)
  • Motor-, bromfiets en/of scooterbedrijf
  • Tankstation met of zonder wasstraat
  • Autopoetsbedrijf
  • Landbouwmechanisatiebedrijf
  • Autohandel
  • Quick-service-station
  • Carrosseriebouwer
  • Auto uitdeuk- en spuitbedrijf
  • APK station

Dekkingsmogelijkheden

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven

Deze verzekering dekt schade die u of uw medewerkers veroorzaken aan anderen. Het kan hierbij gaan om schade aan spullen van iemand anders of letsel. 

Dekking voor schade aan voertuigen van klanten

Een Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven dekt geen schade met en door motorvoertuigen. Voor u is deze dekking juist belangrijk. Met de dekking schade aan voertuigen van klanten bent u hiervoor goed verzekerd. De schades zijn gedekt aan auto's die uw klanten hebben toevertorouwd voor reparatie en onderhoud. 

Aansprakelijkheid voor motorrijtuigen (WAM)

Een WA-verzekering is voor iedere eigenaar van een auto wettelijk verplicht. Met deze verzekering voldoet u aan deze verplichting. Doorgaans kunt u 4 of 5 kentekens verzekeren voor een vast tarief. Denkt u aan uw handelaarsplaat, een leenauto voor uw klanten, een serviceauto van het bedrijf maar ook uw eigen privé auto kunt u verzekeren. 

Cascoverzekering | Bedrijfsvoorraad

Schade aan uw eigen voertuig en voertuigen die u verkoopt namens een fabrikant of importeur kunt u verzekeren met een cascodekking. Meestal kunt u auto's tot een ouderdom van 8 jaar Casco verzekeren. 

Rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen

U ontvangt deskundige hulp bij het verhlaen van schade aan uw bedrijfsauto's en aanhangwagens. Ook als u verwikkelt raakt in een juridische kwestie raakt over de aankoop-, verkoop- of reparatie van een auto kunt u rekenen op rechtshulp.  

No-claimkorting

De meeste garageverzekeringen bieden no-claimkorting aan. Bij het afsluiten van de verzekering ontvangt u doorgaans 30% korting. 

Kentekens aan- en afmelden

U kunt via ons kantoor uw kentekens aan- en afmelden, maar de meeste maatschappijen bieden u een systeem aan waarin u ook zelf, op ieder gewenst moment, uw kentekens aan- en af kunt melden.  

Milieuschade

Voor uw werk heeft u een milieuvergunning nodig. Wist u dat u ook als huurder er verstandig aan doet om een milieuschadeverzekering te nemen? In geval van brand kunt u als huurder en gebruiker van het pand als eerste aangesproken worden, ook al hebben uw werkzaamheden niet de aanleiding gegeven tot de brand. 

 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken