Garage en autohandel

Een garageverzekering is een onmisbare verzekering als u een garage of autohandel heeft. In het dagelijks leven bent u druk met de verkoop, inkoop of reparaties van auto's. Het is goed om dan ook een moment te nemen om stil te staan bij uw verzekeringen.

De kosten van een schade kunnen hoog oplopen. Als een van uw auto's betrokken raakt bij een aanrijding of als u een dure auto of camper van een klant beschadigt. Maar denkt u ook aan uw medewerker of uw klant die letsel oploopt. De garageverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen. U heeft verschillende dekkingsmogelijkheden, waarbij u alleen het hoognodige verzekerd tot een compleet pakket waarbij u de meeste risico's heeft verzekerd.

Voor wie geldt de garageverzekering?

  • Garagebedrijf (personen-, bestelauto's en/of vrachtauto's)
  • Motor-, bromfiets en/of scooterbedrijf
  • Tankstation met of zonder wasstraat
  • Autopoetsbedrijf
  • Landbouwmechanisatiebedrijf
  • Autohandel
  • Quick-service-station
  • Carrosseriebouwer
  • Auto uitdeuk- en spuitbedrijf
  • APK station

Dekkingsmogelijkheden

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven
Deze verzekering dekt schade die u of uw medewerkers veroorzaken aan anderen. Het kan hierbij gaan om schade aan spullen van iemand anders of letsel.

Dekking voor schade aan voertuigen van klanten
Een Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven dekt geen schade veroorzaakt met en door motorvoertuigen. Voor u is deze dekking juist belangrijk. Met de dekking schade aan voertuigen van klanten bent u hiervoor goed verzekerd. De schades zijn gedekt aan auto's die uw klanten hebben toevertrouwd voor reparatie en onderhoud.

Aansprakelijkheid voor motorrijtuigen (WAM)
Een WA-verzekering is voor iedere eigenaar van een auto wettelijk verplicht. Met deze verzekering voldoet u aan deze verplichting. Doorgaans kunt u 4 of 5 kentekens verzekeren voor een vast tarief. Denkt u aan uw handelaarsplaat, een leenauto voor uw klanten, een serviceauto van het bedrijf maar ook uw eigen privé auto kunt u verzekeren.

Cascoverzekering | Bedrijfsvoorraad
Schade aan uw eigen voertuigen en voertuigen die u verkoopt namens een fabrikant of importeur kunt u Casco verzekeren. Meestal kunt u auto's tot een ouderdom van 8 jaar Casco verzekeren.

Schadeverzekering voor Inzittenden
Deze verzekering dekt de geleden schade aan de inzittenden van uw auto als gevolg van overlijden of blijvende invaliditeit en schade aan bagage en kleding. 

Rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen
U ontvangt deskundige hulp bij het verhalen van schade aan uw bedrijfsauto's en aanhangwagens. Ook als u verwikkelt raakt in een juridische kwestie over de aankoop-, verkoop- of reparatie van een auto kunt u rekenen op rechtshulp.

No-claimkorting

De meeste garageverzekeringen bieden no-claimkorting aan. Bij het afsluiten van de verzekering ontvangt u doorgaans 30% korting. 

Kentekens aan- en afmelden

U kunt via ons kantoor uw kentekens aan- en afmelden, maar de meeste maatschappijen bieden u een systeem aan waarin u ook zelf, op ieder gewenst moment, uw kentekens aan- en af kunt melden.  

Milieuschade

Voor uw werk heeft u een milieuvergunning nodig. Wist u dat u ook als huurder er verstandig aan doet om een milieuschadeverzekering te nemen? In geval van brand kunt u als huurder en gebruiker van het pand als eerste aangesproken worden, ook al hebben uw werkzaamheden niet de aanleiding gegeven tot de brand. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Uw bedrijf verzekeren is maatwerk. Het is belangrijk om uw bedrijf zodanig te verzekeren dat de continuïteit van uw bedrijf geen gevaar loopt. Daarom brengen wij graag samen met u de risico's in kaart en geven u op basis daavan een advies wat is afgestemd op uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op als u hierin interesse heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u. Wij zijn u graag van dienst. 

 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken