Horeca

Als horecaondernemer gaat uw aandacht uit naar uw gasten. Toch is het goed om stil te staan bij de risico's die uw bedrijf loopt. Een keukenbrand, lekkende tap of een andere schade kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. Wat is goed om zoal geregeld te hebben?

Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven

Uw aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor bedrijven. Maar hoe zit het met uw oproepkrachten en mensen die via Payroll bij u werken? Wij bekijken graag samen met u of uw aansprakelijkheidsverzekering aansluit op uw risico's. 

Bedrijfsschade

Met een bedrijfsschadeverzekering kunt u rekenen op een uitkering die de continuïteit van uw bedrijf veilig stelt en waarmee u uw vaste kosten kunt blijven betalen. Een bedrijfsschadeverzekering dekt schade die ontstaat als een bedrijf gedeeltelijk of geheel stil komt te liggen als gevolg van een brand of een andere gedekte gebeurtenis. Een bedrijfsstilstand heeft lagere of geheel wegvallende bedrijfsinkomsten tot gevolg, terwijl vaste lasten als personeelskosten, huur en verzekeringspremies gewoon doorlopen. Het gat tussen uw lopende vaste lasten en uw verminderde inkomsten wordt gedicht door een bedrijfsschadeverzekering. Ook de winst die gemaakt zou zijn is meeverzekerd.

Ziekteverzuim en reïntegratie

In de horeca wordt doorgaans veel met oproepkrachten gewerkt. Werkt u met Payroll? Graag kijken wij samen met u hoe het zit met uw ziekteverzuimverzekering. Zoals:

  • Moet u uw oproepkrachten meeverzekeren?
  • Wat als er een grote schade ontstaat waardoor uw bedrijf dicht zit. Bent u dan ook nog verplicht tot loondoorbetaling?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Uw bedrijf verzekeren is maatwerk. Het is belangrijk om uw bedrijf zodanig te verzekeren dat de continuïteit van uw bedrijf geen gevaar loopt. Daarom brengen wij graag samen met u de risico's in kaart en geven u op basis daavan een advies wat is afgestemd op uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op als u hierin interesse heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u. Wij zijn u graag van dienst. 

 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken