ZZP-er Zakelijke Dienstverlening

Voor wie geldt deze verzekering?

Voor ZZP-ers in de zorg en uiterlijke verzorging die waarde hechten aan keuzevrijheid. Deze verzekering geldt voor degene die bijvoorbeeld werkzaam zijn in de thuiszorg als verpleegkundige of zorghulp. Of hun beroep uitoefenen als kapper, schoonheidsspecialist of pedicure. Kortom, mensen die klanten aan hun lichaam behandelen of psychische begeleiding geven.

U kunt in conflict raken met uw leverancier of een klant of patiënt stelt u aansprakelijk. Geen beroep en bedrijf is hetzelfde. Daarom stellen wij graag samen met u uw pakket naar wens samen. 

Wat zijn de verzekeringsmogelijkheden? 

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven

Stel u beschadigt iets bij uw opdrachtgever. De AVB dekt schade aan spullen en letselschade die u toebrengt aan anderen en waarvoor u aansprakelijk bent. 

Beroepsaansprakelijkheid

Wat een aansprakelijkheidsverzekering bedrijven niet dekt is schade uitgedrukt in geld (zuivere vermogensschade). De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt dit wél. Bijvoorbeeld als uw klant financiële schade lijdt als gevolg van een door u gemaakte fout, door uw nalatigheid of door een onjuist advies. 

Rechtsbijstandverzekering Bedrijven

U raakt verwikkelt in een conflict met een opdrachtgever of een opdrachtgever betaald u niet. Of u wilt een check van uw leveringsvoorwaarden. De rechtsbijstandverzekering staat u met raad en bij.

Gebouwverzekering 

Deze verzekering dekt schade aan uw bedrijfsgebouw. Zoals brand-, blikseminslag-, inbraak-, water- en stormschade. 

Inventaris-, goederen- en huurdersbelangverzekering

Schade aan uw inventaris en goederen, maar ook schade aan de verbeteringen die u heeft aangebracht aan uw huurpand (huurdersbelang) zijn verzekerd. Zoals brand-, blikseminslag-, inbraak-, water- en stormschade. 

Computer- en elektronicaverzekering

Het werken zonder computer of andere elektronica is ondenkbaar geworden. U moet er niet aan denken als er schade ontstaat aan de software en programma's die op uw computer draaien. De verzekering dekt de schade die buiten uw computer is ontstaan.

Cyberriksverzekering 

Online veiligheid is niet meer vanzelfsprekend. Wanneer u gehackt wordt en de gegevens van de klant op straat komen te liggen, dan kunt u claims verwachten van uw klanten. Maar u kunt ook door de hacker afgeperst worden en met een x bedrag over de brug moeten komen. Deze verzekering dekt de financiële gevolgen van inbreuk op uw systemen of data.

De cyberriskverzekering is niet af te sluiten binnen het ZZP pakket. Deze verzekering kunnen wij apart aanvragen bij een maatschappij die hierin gespecaliseerd is. 

Geldverzekering

Voor het verlies van contant geld door een overval door inbraak in uw kantoor of woning en tijdens het vervoer. 

Bedrijfsschadeverzekering

Als u na schade niet meer kunt werken, dan blijven de vaste lasten doorlopen en u loopt winst mis. Maar u moet misschien ook extra kosten maken zodat u door kunt blijven werken. De bedrijfsschade dekt deze financiële gevolgen voor u. 

Extra kostenverzekering

Wanneer uw kantoorruimte door bijvoorbeeld een waterschade tijdelijk niet of gedeeltelijk te gebruiken is, dan moet u extra kosten maken. De extra kostenverzekering dekt in dat geval bijvoorbeeld de huur van tijdelijke huisvesting en apparatuur. U kunt dan doorgaan met uw werk.

Autoverzekering Bedrijven

Uw kunt uw zakelijke auto WA, WA-Beperkt Casco of WA-Volledig Casco verzekeren. Een belangrijke verzekering is de Schadeverzekering voor Inzittenden. Hiermee verzekert u uzelf en uw inzittenden tegen letselschade en gevolgschade als dit het gevolg is van een ongeval. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken