Kortlopende annulering

Ga goed verzekerd op reis met een kortlopende annuleringsverzekering. 

Wat is verzekerd?

Met de annuleringsverzekering zijn de annuleringskosten verzekerd wanneer u uw reis door omstandigheden moet annuleren. U kunt kiezen uit de volgende dekkingen:

Standaard annulering
Annuleert u tijdens uw vakantie? Dan worden de ongebruikte reisdagen vergoedt. Moet u onverhoopt vóór de ingangsdatum van uw vakantie annuleren? Dan zijn de annuleringskosten verzekerd.

Garantie annulering (luxe dekking)
Annuleert u tijdens uw vakantie? Dan wordt de volledige reissom vergoedt. Annuleert u vóór de ingangsdatum uw vakantie, dan zijn de annuleringskosten die uw reisorganisatie in rekening brengt verzekerd.

Een kortlopende of een doorlopende reisverzekering?  

De premie wordt berekend over een percentage van de reissom. Een doorlopende annuleringsverzekering biedt een vaste premie aan, die niet afhankelijk is van de reissom. Een doorlopende annuleringsverzekering is daardoor al gauw voordeliger dan een kortlopende annuleringsverzekering.

Bij de meeste verzekeraars moet u een annuleringsverzekering binnen 7 dagen na boeking afsluiten. Anders zijn bestaande ziektegevallen/omstandigheden, waardoor de reis geannuleerd moet worden, niet verzekerd. Is het langer dan 7 dagen geleden dat u uw reis heeft geboekt en zijn er ziektegevallen/omstandigheden bekend bij u of uw familie? Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat. 

Combineer de kortlopende annuleringsverzekering met een kortlopende reisverzekering

Zo kunt u onbezorgd op vakantie. 

Gratis schadeservice

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Premie berekenen en afsluiten

Bereken hier uw premie van een kortlopende reis- en annuleringsverzekering. U kunt de verzekering vervolgens direct afsluiten. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.    

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken