Bouwhuis draagt hypotheekportefeuille over aan Lucas

Bouwhuis en Lucas gaan de samenwerking intensiveren 

Harry Zwiers neemt op 15 december 2023 afscheid van Bouwhuis Makelaardij en Hypotheken om van zijn pensioen te gaan genieten. 

Bouwhuis Makelaardij viert dit jaar haar 45 jarig jubileum.
Assurantie- en adviesbureau Lucas bestaat dit jaar 75 jaar. Dat is een mooi moment om de krachten te bundelen en onze reeds bestaande samenwerking te intensiveren. 

Lucas wordt het aanspreekpunt voor de hypotheken van Bouwhuis

Assurantie- en adviesbureau Lucas neemt per 15 december 2023 de hypotheekportefeuille over van Bouwhuis Makelaardij. Assurantie- en adviesbureau Lucas wordt daarmee het aanspreekpunt voor de hypotheekklanten van Bouwhuis Makelaardij. Deze klanten zijn persoonlijk door Bouwhuis en ons geïnformeerd. En via deze weg heten wij hun nogmaals van harte welkom!

Bouwhuis zet makelaardij en taxaties voort

Arjan Withaar zal samen met Daniëlle Dubbink de makelaardij voortzetten. Voor het verkopen/aankopen/verhuren en taxeren van uw woning bent en blijft u bij Bouwhuis Makelaardij aan het juiste adresIn 2024 verhuist het kantoor van Bouwhuis Makelaardij naar Linderflier 6 te Vroomshoop (direct gelegen naast Assurantie- en adviesbureau Lucas).

Wij zijn u graag van dienst!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. 

Klik hier om naar de website van Bouwhuis Makelaardij te gaan. De medewerkers van Bouwhuis Makelaardij helpen u graag verder. 

 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken