Studentenpakket

Ben je student en wil je graag jouw verzekeringen goed geregeld hebben? Kies dan voor het studentenpakket. Zo verzeker je de belangrijkste woonverzekeringen overzichtelijk in één pakket. 

Inboedelverzekering
Ben je voor studie uitwonend? Dan kun je jouw spullen eenvoudig verzekeren door middel van een inboedelverzekering. 

Laptop/computerverzekering
In huis is jouw laptop verzekerd op de inboedelverzekering, maar buiten jouw kamer is de laptop niet automatisch verzekerd. Dit heb je wel geregeld als je kiest voor een laptopverzekering. Zo is de laptop ook verzekerd op de fiets, in de trein en op school. 

Reisverzekering
Ga goed verzekerd op (studie)reis met een doorlopende reisverzekering. Je kunt de dekking naar wens samenstellen. Ga je op stage naar het buitenland? Geef het dan aan ons door zodat je dan ook verzekerd bent!

Aansprakelijkheid
Als je voor studie uitwonend bent, dan ben je doorgaans meeverzekerd op de aansprakelijkheidsverzekering van je ouders of verzorgers. Dat scheelt voor jou weer premie! Je bent niet meer meeverzekerd op de aansprakelijkheidsverzekering van je ouders of verzorgers als je getrouwd bent of samenwoont met je partner. 

Gratis schadeservice

Maak je geen zorgen in geval van schade. De behandeling van jouw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor jouw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van de schade. Het persoonlijke contact met jou is hierbij van groot belang.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn jou graag van dienst.  

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken