Vereniging en Stichting

Verenigingen en stichtingen zetten zich in voor een goed doel of voor de gemeenschap waar zij wonen. In het linkermenu kunt u de verzekeringsoplossingen vinden welke zijn toegespitst op verenigingen en stichtingen. Niet alle verzekeringen hebben wij benoemd. Mocht u een specifiek risico verzekerd willen hebben, vraag dan naar de mogelijkheden. 

Naast het verzekeren van sportgebouwen en clubgebouwen hebben wij ook verzekeringsoplossingen voor het bestuur of evenementen die jullie als stichting of vereniging organiseren. Of heeft de vereniging kostbare spullen zoals muziekinstrumenten in eigendom of in bruikleen? Hiervoor bieden wij maatwerk aan. Daarbij kunnen wij bekijken of wij de kostbare spullen alleen op locatie of ook tijdens transport en verblijf kunnen verzekeren. Bijvoorbeeld wanneer de muziekvereniging op concours gaat. Of wanneer een expositie of veiling van kunstwerken plaatsvindt. 

Wist u dat de gemeente Twenterand een gratis ongevallenverzekering biedt voor vrijwilligers? Leest u hierover meer in het linkermenu. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Uw vereniging of stichting verzekeren is maatwerk. Het is belangrijk om uw vereniging of stichting zodanig te verzekeren dat de continuïteit van uw vereniging of stichting geen gevaar loopt. Daarom brengen wij graag samen met u de risico's in kaart en geven u op basis daavan een advies wat is afgestemd op uw vereniging of stichting. Neem gerust contact met ons op als u hierin interesse heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u. Wij zijn u graag van dienst. 

 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken