Akker- en tuinbouw

DSC01772.JPG

Door de klimaatverandering krijgen we in Nederland te maken met heftigere weersomstandigheden. Hierdoor is de kans groter geworden dat de gewassen op het land of in de kassen fikse schade oplopen. Deze verzekering is bedoeld voor o.a. boom-, fruit- en gewassentelers.

Schade aan de kas

Als gevolg van storm, brand en hagelschade kan er grote schade ontstaan aan de kas. Niet alleen de kas loopt schade op, maar mogelijk gaat uw oogst ook verloren. Uw gewassen kunt u apart meeverzekeren door middel van een gewassenverzekering.

Gewassen op open land en in kassen

Voor gewassen op open land of in kassen kunnen verzekerd worden tegen hagel. Er kan ook gekozen worden voor een brede weersverzekering. Die dekt ook weerrisico's zoals storm, regen, sneeuw, brand door bliksem en droogte. 

Oogstproducten

Verzeker de oogstproducten die u binnen heeft liggen mee tegen schade door brand, storm, wateroverlast en vandalisme.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Uw bedrijf verzekeren is maatwerk. Het is belangrijk om uw bedrijf zodanig te verzekeren dat de continuïteit van uw bedrijf geen gevaar loopt. Daarom brengen wij graag samen met u de risico's in kaart en geven u op basis daavan een advies wat is afgestemd op uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op als u hierin interesse heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u. Wij zijn u graag van dienst. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken