Kostbaarheden

Een inboedelverzekering kent standaard verzekerde bedragen voor bijzondere bezittingen. Met de kostbaarhedenverzekering kunt u uw kostbare spullen tegen diefstal, verlies en beschadiging verzekeren. Kostbare bezittingen zijn bijvoorbeeld muziekinstrumenten, sieraden of uw fotocamera. 

Wat is het dekkingsgebied? 

In tegenstelling tot de inboedelverzekering geldt deze dekking niet alleen in uw woning maar ook buiten uw woning. De kostbaarhedenverzekering biedt zelfs wereldwijde dekking. 

Taxatie

Voor zeldzame kostbaarheden of kostbaarheden van hoge waarde, is het van belang om deze door een deskundige te laten taxeren. Uw kostbaarheden worden dan getaxeerd en vastgelegd in een rapport. Zo heeft u uw kostbaarheden voor het juiste bedrag verzekerd.

Wanneer een taxatie niet nodig is, dan wordt door de maatschappij gevraagd om in geval van schade uw kostbaarheden aan te tonen met aankoopnota's en foto's. Daarom doet u er verstandig aan om de nota's goed te bewaren en enkele foto's te maken van uw kostbaarheden.  

Gratis schadeservice

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. 

 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken