Eigenarenbelang

Woont u in een appartement en is het appartement via de Vereniging van Eigenaren (VVE) verzekerd? En heeft u zaken verbetert aan uw appartement zoals een andere keuken, badkamer, vloer of heeft u uw appartement hoogwaardig afgewerkt? Dan is het belangrijk om na te gaan of u voldoende verzekerd bent. 

Wat houdt de dekking eigenarenbelang in? 

De VVE verzekerd het gebouw met de appartementen en de gezamelijke ruimtes. Ook eventuele garageboxen of andere gebouwen die tot het appartementencomplex behoren worden meeverzekerd. Doorgaans gaat de VVE uit van een standaard herbouwwaarde per appartement. Het uitgangspunt is op welke wijze de appartementen destijds zijn opgeleverd. Als u verbeteringen heeft aangebracht aan uw appartement, dan kunt u deze verbeteringen meeverzekeren met de module eigenarenbelang. Dat is een extra verzekering die wordt toegevoegd aan uw inboedelverzekering. Zo bent u er zeker van dat de verbeteringen aan uw appartement goed zijn verzekerd. 

Sommige VVE's hebben de module eigenarenbelang meeverzekerd op de gebouwenverzekering van de VVE. In de meeste gevallen is dan 10% van de herbouwwaarde van het appartement aanvullend meeverzekerd als eigenarenbelang. U kunt aan de hand van de polis van de VVE controleren voor hoeveel u verzekerd bent en/of het verzekerde bedrag aan eigenarenbelang voor u voldoende is. Als het bedrag niet voldoende is, dan kunt u aanvullend op uw inboedelverzekering de module eigenarenbelang meeverzekeren. Zo voorkomt u teleurstellingen in geval van schade. 

Gratis schadeservice

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.    

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken