Youngtimer | Sporttimer

Deze verzekering is bedoeld voor sportauto's tot 20 jaar oud, die recreatief en/of hobbymatig worden gebruikt en die in de toekomst als klassieker te bewonderen zullen zijn. Daaronder valt ook uw exoot, coupé, cabriolet, grand-tourismo, kitcar of replica-uitvoeringen. De regelmatige bestuurder dient minimaal 24 jaar oud te zijn. Voorwaarde is dat een een andere auto heeft voor dagelijks gebruik. 

Informeer vrijblijvend of uw auto ook in de sporttimerlijst voorkomt. 

Kilometrage 

Met uw auto mag maximaal 7.500 km per jaar worden gereden. 

Dekking

Er zijn drie verschillende motorverzekeringsvormen waar u uit kunt kiezen:

 • WA
  Veroorzaakt u per ongeluk schade met uw auto aan anderen? Dan vergoedt de WA-verzekering dit. Deze wettelijk verplichte verzekering geeft dekking voor € 2.500.000,- per gebeurtenis voor schade aan zaken en € 5.000.000,- voor schade aan personen.
 • WA-Beperkt Casco 
  De Beperkt Casco-verzekering verzekert uw oldtimer tegen een aantal belangrijke risico's als brand, diefstal, storm, botsing met een loslopend dier en ruitbreuk.
 • WA-Volledige Casco
  De Volledige Casco gaat nog een stapje verder en verzekert uw oldtimer ook tegen botsen, slippen, te water/van de weg raken en kwaadwillige beschadiging

Aanvullende verzekeringen

 • Ongevallenverzekering voor Inzittenden: Deze verzekering voorziet in een éénmalige uitkering ten gevolge van overlijden of blijvende invaliditeit van de opzittenden. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering afhankelijk van de mate van invaliditeit en maximaal het verzekerde bedrag.
 • Schadeverzekering voor Inzittenden: Deze verzekering dekt de geleden schade van o.a. invaliditeit, kosten van inkomstenverlies en schade aan bagage.
 • Motorrijtuigen rechtsbijstand: U ontvangt rechtshulp in geval van schade of bij een geschillen omtrent de aankoop of reparatie van uw oldtimer.
 • Hulpverlening Europa: In geval van een ongeluk of schade in Europa ontvangt u proffesionele hulpverlening.

 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken