Transport en vervoer

De transportsector is een belangrijke drijfveer voor de Nederlanse economie. In het linkermenu kunt u de verzekeringsoplossingen vinden welke zijn toegespitst op uw sector. Niet alle verzekeringen hebben wij benoemd. Mocht u een specifiek risico verzekerd willen hebben, vraag dan naar de mogelijkheden.

Basisverzekeringen voor uw bedrijf

De belangrijkste basisverzekeringen voor bedrijven hebben wij op een rij gezet in de rubriek 'Basisverzekeringen voor uw bedrijf'. Klikt u hier om naar deze rubriek te gaan.

Verzekeringen voor u als ondernemer

Hierin leest u hoe u uzelf goed kunt verzekeren. Denkt u aan het verzekeren van arbeidsongeschiktheid. Klikt u hier voor de verzekeringen voor u als ondernemer.

Verzekeringen voor uw werknemers

Klikt u hier om naar de pagina te gaan wat gaat over de verzekeringen voor uw werknemers. Denkt u hierbij aan ziekteverzuim of een collectieve ongevallenverzekering. Maar ook tijdens een bedrijfsuitje kunt u uw werknemers verzekeren.

CAO

Vanuit de CAO kunt u verplicht worden om bepaalde zaken voor uw werknemers geregeld te hebben. Wij denken hierin graag met u mee. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Uw bedrijf verzekeren is maatwerk. Het is belangrijk om uw bedrijf zodanig te verzekeren dat de continuïteit van uw bedrijf geen gevaar loopt. Daarom brengen wij graag samen met u de risico's in kaart en geven u op basis daavan een advies wat is afgestemd op uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op als u hierin interesse heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u. Wij zijn u graag van dienst. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken