Fiets | E-bike | ATB

DSC01607.JPG

Fiets-, E-bike, ATB

Voor alle soorten fietsen bieden wij een passende verzekering. 

Doorlopende fietsverzekering

U kunt uw fiets doorlopend verzekeren tegen diefstal en beschadiging. Ook heeft u de mogelijkheid om ongevallen of pechhulp mee te verzekeren. De contractsduur is minimaal 1 jaar. Na 1 jaar kunt u uw verzekering met inachtneming van een opzegtermijn van één maand opzeggen. Mocht u uw fiets verkopen, dan kunt u uw verzekering altijd beëindigen. 

Premie

Bereken eenvoudig de premie voor het verzekeren van uw fiets. Voor een vergelijking van de premies bij alle maatschappijen waarmee wij samenwerken, neemt u dan contact met ons op. 

 

Aflopende fietsverzekering

Een aflopende fietsverzekering heeft een verzekeringsduur van 3 of 5 jaar. U kunt kiezen voor een diefstaldekking of een diefstaldekking met beschadiging. Ook heeft u de mogelijkheid om ongevallen of pechhulp mee te verzekeren. 

Nieuwwaarderegeling

De meeste fietsverzekeringen kennen een nieuwwaarderegeling van 3 jaar.

Sleutel zoek?

Zorg dat u een nieuwe sleutel bij laat maken. In geval van diefstal vraagt de maatschappij om een politie-aangifte maar ook om de sleutels te overleggen. Daarmee toont u aan dat uw fiets op slot stond. Wanneer een sleutel zoek is geraakt dan kunt u dit bewijs niet overleggen. Wanneer u een sleutel heeft bijbesteld, vragen wij u om dit aan ons door te geven.

Gratis schadeservice

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken