ZZP-er

Bent u zelfstandige zonder personeel? Dan bieden wij speciale verzekeringen aan voor u als ZZP-er. Geen beroep is hetzelfde en daarom kunnen wij voor verschillende ZZP-ers verschillende verzekeringspakketten aanbieden. Zo zijn de belangrijkste schaderisico's gedekt in één pakket en sluiten de verzekeringen goed op elkaar aan. Bovendien ontvangt u pakketkorting. U kunt het pakket naar wens samenstellen. 

Basisverzekeringen voor uw bedrijf

De belangrijkste basisverzekeringen voor bedrijven hebben wij op een rij gezet in de rubriek 'Basisverzekeringen voor uw bedrijf'. Klikt u hier om naar deze rubriek te gaan.

Verzekeringen voor u als ondernemer

Hierin leest u hoe u uzelf goed kunt verzekeren. Denkt u aan het verzekeren van arbeidsongeschiktheid. Klikt u hier voor de verzekeringen voor u als ondernemer.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Uw bedrijf verzekeren is maatwerk. Het is belangrijk om uw bedrijf zodanig te verzekeren dat de continuïteit van uw bedrijf geen gevaar loopt. Daarom brengen wij graag samen met u de risico's in kaart en geven u op basis daavan een advies wat is afgestemd op uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op als u hierin interesse heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u. Wij zijn u graag van dienst. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken