Recreatiewoning

Welke recreatiewoningen vallen onder deze verzekering? 

Uw vakantiewoning, strandhuis, safaritent en chalet kunnen wij hierop verzekeren. Ook de bijbehorende tenthuisjes, tuinhuizen, bergingen en schuurtjes kunnen wij aanvullend meeverzekeren.

Hoe kunt u uw recreatiewoning verzekeren? 

Uw recreatiewoning kunt u op diverse manieren verzekeren, van enkel een branddekking tot een extra uitgebreide dekking en van een extra uitgebreide dekking tot een alle gevaren dekking. Met een extra uitgebreide dekking is bijvoorbeeld ook inbraak, storm en waterschade verzekerd. Met een alle gevaren dekking zijn de meeste schades verzekerd. 

Dekkingsgebied

Wij kunnen uw recreatiewoning verzekeren in Nederland, België en Duitsland. 

Particuliere verhuur

Verhuurt u uw recreatiewoning particulier en aan gasten? Dan kunnen wij particuliere verhuur meeverzekeren. Het is niet mogelijk om op deze particuliere verzekering bedrijfsmatige verhuur mee te verzekeren of permanente bewoning. 

Inboedel

De spullen die in uw recreatiewoning staan, uw inboedel, kunnen wij aanvullend voor u meeverzekeren. 

Gratis schadeservice

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.    

 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken