Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Het kan hoog oplopen: een uit de hand gelopen ruzie met uw buren, een conflict met uw werkgever, een leverancier die zijn beloftes niet waar kan maken, een huisbaas die het niet zo nauw neemt met het onderhoud van de woning. Allemaal alledaagse situaties die u net als ieder ander kunnen overkomen. Ongewild kunt u in een duel terecht komen waarbij u de touwtjes niet meer in handen heeft.

Wanneer het meningsverschil zo hoog oploopt dat juridische hulp nodig is, kan dat behoorlijk in de papieren lopen.
De rechtsbijstandverzekering is een complete oplossing om u te verzekeren van deskundige rechtshulp bij juridische problemen.
Wanneer een juridisch probleem uw particuliere huishouding betreft, kunt u rekenen op een degelijke en adequate juridische bijstand. 

De verzekering is geldig voor u, uw partner, ongehuwde inwonende kinderen, inwonende ouders of grootouders. Uw kinderen zijn tevens verzekerd wanneer zij voor dagstudie buitenshuis wonen. Woont u alleen dan kunt u zich als alleenstaande tegen een lagere premie laten verzekeren.
Ook kunt u uw rechtsbijstandverzekering modulair opbouwen: zodat u zelf kunt kiezen voor welke kwesties u zich van rechtsbijstand wilt verzekeren.

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken