Buitenshuisverzekering

Uw inboedel is standaard in uw woning verzekerd. Met de buitenshuisverzekering zijn uw waardevolle bezittingen ook buitenshuis verzekerd tegen beschadiging en diefstal. U kunt hierbij denken aan uw smartphone, tablet, fotocamera, sportspullen, muziekinstrumenten en zonnebril.

De buitenshuisdekking vormt daarom een goede aanvulling op uw doorlopende reisverzekering en op uw inboedelverzekering.  

Maximum vergoeding

Bij het afsluiten van de verzekering, inventariseren wij samen met u wat uw wensen en behoeften zijn en welk verzekerd bedrag u wenst. Aan de hand daarvan kunnen wij u een passende verzekering adviseren. Voor bepaalde inboedel, zoals gehoorapparaten en zonnebrillen, is de vergoeding gemaximaliseerd tot een vastgesteld bedrag. 

Het kan in bepaalde gevallen verstandig zijn een aparte kostbaarhedenverzekering af te sluiten, bijvoorbeeld als het gaat om dure sieraden of kostbare elektronica.

Gratis schadeservice

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.    

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken