Makelaardij

Bouwhuis-medewerkers-1024x768-20_1_1.jpg

Assurantie- en adviesbureau Lucas B.V. werkt samen met Bouwhuis Makelaardij

Als u een nieuwe hypotheek afsluit of uw bestaande hypotheek verhoogd, dan vraagt de bank om een taxatierapport van uw woning. Hiervoor werken wij samen met Bouwhuis Makelaardij. Dit is een onafhankelijke makelaar uit Vroomshoop. Voor u betekent dat een snellere afhandeling van uw hypotheek en bovendien kunt profiteren van scherpe tarieven.

Over Bouwhuis Makelaardij

Bouwhuis Makelaardij staat als een huis. Persoonlijk, betrokken en dichtbij. Bouwhuis Makelaardij bestaat al meer dan 40 jaar. Bouwhuis Makelaardij kent de markt, weet wat er leeft en vindt het belangrijk om te weten wat úw wensen voor úw huis zijn.

Taxaties

Bij Bouwhuis Makelaardij werken gecerticifeerde makelaars en taxateurs. U bent verzekerd van een deskundige en onafhankelijke taxatie van uw woning. Heeft u verbouwplannen? Geeft u dit gerust aan. Bouwhuis Makelaardij kan in grote lijnen doorrekenen wat de investering in uw woning u in waarde oplevert.

Aankoop
Bouwhuis Makelaardij bemiddelt niet alleen bij woningen die zij in de verkoop hebben maar kunnen u ook helpen met de aankoopbegeleiding van een woning die een andere makelaar in de portefeuille heeft. Ook de onderhandeling neemt Bouwhuis Makelaardij uit uw handen.

Bouwhuis Makelaardij beschikt steeds weer over het nieuwste woningaanbod. Ook zijn zij op de hoogte wat op het gebied van wonen in de regionale gemeenten speelt. Bouwhuis Makelaardij is daarnaast nauw betrokken bij nieuwbouwplannen. Zo kan een ander huis of een nieuwbouwhuis zo maar eens uw nieuwe thuis worden!

Verkoop

Overweegt u om uw huis te verkopen? Ook hiervoor bent u bij Bouwhuis Makelaardij op het juiste adres. Op professionele wijze wordt uw woning in de verkoop gezet. Het begint met een intakegesprek waarin uw wensen en behoeften worden besproken. Vervolgens wordt uw woning getaxeerd en maakt een professionele fotograaf foto’s van uw woning. Het resultaat is dat uw woning op een interessante wijze gepresenteerd wordt.

Bouwkundig onderzoek

In sommige gevallen is het verstandig om een bouwkundig onderzoek uit te laten voeren door een bouwkundig expert. Bouwhuis Makelaardij kan u ondersteunen in het vinden van een goede bouwkundig expert.  

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Klik hier om naar de website van Bouwhuis Makelaardij te gaan. De medewerkers van Bouwhuis Makelaardij helpen u graag verder. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken