Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan zeer grote gevolgen hebben. Gevolgen die niet iedereen overziet.
Het kan hierbij gaan om een ingrijpende gebeurtenis die een grote invloed heeft op uw gezinsleven. Emotioneel, maar ook financieel.

Krijgt u een ongeluk waarbij u blijvend invalide wordt of overlijdt? Dan keert de ongevallenverzekering eenmalig een vooraf vastgesteld bedrag aan u of uw nabestaanden uit. 

Hoe wordt blijvende invaliditeit vastgesteld? 

Wanneer er sprake is van blijvende invaliditeit dan wordt er uitgekeerd volgens de 'gliedertaxe'. In deze tabel staat aangegeven welk percentage er wordt uitgekeerd bij blijvende invaliditeit. Bij verlies van het gezichtsveld van beide ogen bijvoorbeeld, wordt 100% uitgekeerd. Bij verlies van een duim wordt 25% van het verzekerde bedrag uitgekeerd.

Wie kunnen verzekerd worden?

U kunt er voor kiezen of u alleen uzelf of uw hele gezin wereldwijd verzekert tegen ongevallen. Doorgaans loopt de verzekering af bij het bereiken van de 70 jarige leeftijd. 

Hoe wordt de uitkering bij overlijden vastgesteld? 

Een ongevallenverzekering is een sommenverzekering. Dat houdt in dat de in de polis genoemde verzekerde bedragen worden uitgekeerd. Er hoeven geen nota's te worden overlegd. Als in de polis een verzekerd bedrag staat van €10.000,- bij overlijden, dan wordt dit bedrag aan uw nabestaanden uitgekeerd. 

Ongevallendekking voor autoinzittenden en motoropzittenden

U kunt de verzekering bij een aantal maatschappijen uitbreiden met een dekking voor de inzittenden van uw auto en de opzittenden van uw motor. Zo zijn ook niet gezinsleden verzekerd wanneer zij in uw auto of op uw motor zitten. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken