ZZP-er Handel

Voor wie geldt deze verzekering?

Deze verzekering geldt voor ZZP-ers die werkzaam zijn in de detailhandel-, groothandel of online handel drijven via een webshop. 

Service bieden aan uw klanten is voor u belangrijk, maar bent u voorbereid op onverwachte tegenslagen? Bijvoorbeeld een brand, een overval of een klant die struikelt in uw zaak en een ongeval overkomt? Geen beroep en bedrijf is hetzelfde. Daarom stellen wij graag samen met u uw pakket naar wens samen. 

Wat zijn de verzekeringsmogelijkheden? 

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven
Stel u beschadigt iets bij uw opdrachtgever. De AVB dekt schade aan spullen en letselschade die u toebrengt aan anderen en waarvoor u aansprakelijk bent. 

Rechtsbijstandverzekering Bedrijven
U raakt verwikkelt in een conflict met een opdrachtgever of een opdrachtgever betaald u niet. Of u wilt een check van uw leveringsvoorwaarden. De rechtsbijstandverzekering staat u met raad en bij.

Gebouwverzekering 
Deze verzekering dekt schade aan uw bedrijfsgebouw. Zoals brand-, blikseminslag-, inbraak-, water- en stormschade. 

Inventaris-, goederen- en huurdersbelangverzekering
Schade aan uw inventaris en goederen, maar ook schade aan de verbeteringen die u heeft aangebracht aan uw huurpand (huurdersbelang) zijn verzekerd. Zoals brand-, blikseminslag-, inbraak-, water- en stormschade. 

Computer- en elektronicaverzekering
Het werken zonder computer of andere elektronica is ondenkbaar geworden. U moet er niet aan denken als er schade ontstaat aan de software en programma's die op uw computer draaien. De verzekering dekt de schade die buiten uw computer is ontstaan.

Cyberriksverzekering 
Online veiligheid is niet meer vanzelfsprekend. Wanneer u gehackt wordt en de gegevens van de klant op straat komen te liggen, dan kunt u claims verwachten van uw klanten. Maar u kunt ook door de hacker afgeperst worden en met een x bedrag over de brug moeten komen. Deze verzekering dekt de financiële gevolgen van inbreuk op uw systemen of data.

De cyberriskverzekering is niet af te sluiten binnen het ZZP pakket. Deze verzekering kunnen wij apart aanvragen bij een maatschappij die hierin gespecialiseerd is. 

Geldverzekering
Voor het verlies van contant geld door een overval, door inbraak in uw kantoor of woning en tijdens het vervoer. 

Bedrijfsschadeverzekering
Als u na schade niet meer kunt werken, dan blijven de vaste lasten doorlopen en u loopt winst mis. Maar u moet misschien ook extra kosten maken zodat u door kunt blijven werken. De bedrijfsschade dekt deze financiële gevolgen voor u. 

Autoverzekering Bedrijven
Uw kunt uw zakelijke auto WA, WA-Beperkt Casco of WA-Volledig Casco verzekeren. Een belangrijke verzekering is de Schadeverzekering voor Inzittenden. Hiermee verzekert u uzelf en uw inzittenden tegen letselschade en gevolgschade als dit het gevolg is van een ongeval. 

Eigen vervoersverzekering
Een autoverzekering biedt geen dekking aan spullen die u in uw auto heeft liggen. Hiervoor biedt de eigen vervoersverzekering uitkomst. Diefstal en beschadiging van spullen die in uw auto liggen zijn verzekerd. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Uw bedrijf verzekeren is maatwerk. Het is belangrijk om uw bedrijf zodanig te verzekeren dat de continuïteit van uw bedrijf geen gevaar loopt. Daarom brengen wij graag samen met u de risico's in kaart en geven u op basis daavan een advies wat is afgestemd op uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op als u hierin interesse heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u. Wij zijn u graag van dienst. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken