Kampeerauto

Een kampeerauto geeft een gevoel van vrijheid. Ook als er tijdens uw vakantie onverhoopt iets gebeurt, dan wilt u dat het snel wordt opgelost. 

Start met maximale korting

Bij verschillende maatschappijen kan de no-claimkorting van uw autoverzekering gekopieerd worden naar uw kampeerautoverzekering. Als u 75% korting heeft op uw autoverzekering, dan ontvangt u ook 75% korting op uw kampeerautoverzekering!

5 jaar nieuwwaarde of 3 jaar aankoopgarantie

Kies voor extra zekerheid door uw nieuwe kampeerauto met 5 jaar nieuwwaarderegeling te verzekeren. Voor uw tweedehands kampeerauto kunt u kiezen voor 3 jaar aankoopwaardegarantie. In geval van diefstal of totaalverlies binnen de regeling, wordt de nieuwwaarde- of aanschafwaarde uitgekeerd.

Eigenbouw of zelfbouw

Hier zijn wij bekend mee. Informeer naar de mogelijkheden. Afhankelijk van het bouwjaar van uw kampeerauto kan er een inspectie plaastvinden van uw voertuig.  

Uw kampeerauto van 25 jaar en ouder Beperkt of Volledig Casco verzekeren?

Dat is doorgaans mogelijk, maar in de meeste gevallen wordt wel om een taxatierapport gevraagd. 

Dekking

U kunt kiezen uit meerdere dekkingen: WA, WA-Beperkt Casco en WA-Volledig Casco.

 • WA
  Veroorzaakt u per ongeluk schade met uw auto aan anderen? 
  Dan vergoedt de WA-verzekering dit. Deze wettelijk verplichte verzekering geeft dekking voor € 2.500.000,- per gebeurtenis voor schade aan zaken en € 5.000.000,- voor schade aan personen. 

 • WA-Beperkt Casco 
  De WA Beperkt Casco-verzekering dekt schade aan het motorrijtuig als gevolg van een met name in de polis omschreven gebeurtenis. 
  Zoals brand, diefstal, storm, aanrijding met wild en ruitbreuk. 

 • WA-Volledige Casco
  De WA-Volledige Casco verzekering dekt schade aan de verzekerde kampeerauto als gevolg van botsen, omslaan, slippen, vandalisme of enig ander 'van buiten komend' onheil zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal of storm.

Aanvullende verzekeringen

U kunt kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen. Niet alle aanvullende verzekeringen zijn even belangrijk. Wij leggen de aanvullende verzekeringen daarom graag aan u uit zodat u de juiste keuze maakt. 

 • Ongevallenverzekering voor Inzittenden: Deze verzekering voorziet in een éénmalige uitkering ten gevolge van overlijden of blijvende invaliditeit van de inzittenden. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering afhankelijk van de mate van invaliditeit en maximaal het verzekerde bedrag.
 • Schadeverzekering voor Inzittenden: Deze verzekering dekt de geleden schade van o.a. invaliditeit, kosten van inkomstenverlies en schade aan bagage.
 • Verkeersschadeverzekering: Ten opzichte van de Schadeverzekering voor Inzittenden bent u met de Verkeerschadeverzekering ook verzekerd als u aan het verkeer deelneemt met als fietser of voetganger.
 • Motorrijtuigen rechtsbijstand: U ontvangt rechtshulp in geval van schade of bij een geschillen omtrent de aankoop of reparatie van uw auto.
 • No-claim beschermer: Bij één schuldschade per verzekeringsjaar geen terugval in de BM korting. De schadevrije jaren worden wél aangepast.
 • Pechhulp: in geval van pech ontvangt u hulp. Als het mogelijk is wordt de kampeerauto ter plaatse gerepareerd. U heeft keuze uit een dekking in Nederland of Nederland en Europa waarbij u hulp in uw eigen woning kunt meeverzekeren of uitsluiten.
 • Nieuwwaarde/aanschafwaarderegeling: In geval van diefstal of totaalverlies binnen vijf of drie jaar na aankoop van uw kampeerauto, wordt de nieuwwaarde of aanschafwaarde uitgekeerd.

 

 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken