Kampeerauto

DSC02149.jpg

Een kampeerauto geeft een gevoel van vrijheid. Ook als er tijdens uw vakantie onverhoopt iets gebeurt, dan wilt u dat het snel wordt opgelost. 

Start met de maximale no-claimkorting

Bij verschillende maatschappijen kan de no-claimkorting van uw autoverzekering worden overgenomen op de verzekering van uw kampeerauto. Als u 75% korting heeft opgebouwd op uw autoverzekering, dan ontvangt u ook 75% korting op uw kampeerautoverzekering!

5 jaar nieuwwaarde of 3 jaar aankoopgarantie

Kies voor extra zekerheid door uw nieuwe kampeerauto met 5 jaar nieuwwaarderegeling te verzekeren. Voor uw tweedehands kampeerauto kunt u kiezen voor 3 jaar aankoopwaardegarantie. In geval van diefstal of totaalverlies wordt de nieuwwaarde- of de aanschafwaarde uitgekeerd.

Eigenbouw of zelfbouw

Informeer bij ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de gewenste verzekeringsdekking en het bouwjaar van uw kampeerauto kan er een inspectie plaatsvinden.   

Uw kampeerauto van 25 jaar en ouder Beperkt of Volledig Casco verzekeren?

Doorgaans is het mogelijk om uw kampeerauto van 25 jaar of ouder uitgebreider dan WA te verzekeren. Wel is dit afhankelijk van de dagwaarde van uw kampeerauto. Bij sommige maatschappijen wordt een taxatierapport of een inspectie gevraagd. Informeer bij ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Dekking

U kunt uw kampeerauto als volgt verzekeren:

 • WA
  Veroorzaakt u met uw kampeerauto per ongeluk schade aan anderen? Dan biedt uw WA-verzekering dekking. Het verzekerde bedrag voor schade aan zaken is €2.500.000,-. Voor schade aan personen is het verzekerde bedrag €6.070.000,-.  

 • WA-Beperkt Casco 
  De WA-Beperkt Casco verzekering dekt schade aan uw kampeerauto als gevolg van een met name in de polis omschreven gebeurtenissen, zoals brand, diefstal, door storm vallende voorwerpen, hagel, aanrijding met wild en ruitbreuk. 

 • WA-Volledig Casco
  De WA-Volledig Casco verzekering dekt schade aan de verzekerde kampeerauto als gevolg van botsen, omslaan, slippen, vandalisme of enig ander 'van buiten komend' onheil zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal of storm. Deze dekking wordt ook wel Allrisk genoemd. 

Aanvullende verzekeringen

U kunt kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen. Niet alle aanvullende verzekeringen zijn even belangrijk. Wij leggen de aanvullende verzekeringen daarom graag aan u uit zodat u de juiste keuze maakt. 

 • Ongevallenverzekering voor Inzittenden 
  Deze verzekering voorziet in een éénmalige uitkering ten gevolge van overlijden of blijvende invaliditeit van de inzittenden. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering afhankelijk van de mate van invaliditeit. 
 • Schadeverzekering voor Inzittenden
  Deze verzekering dekt de geleden schade aan de inzittenden van uw kampeerauto als gevolg van overlijden of blijvende invaliditeit en schade aan bagage en kleding.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
 • Motorrijtuigenrechtsbijstand
  U ontvangt rechtshulp in geval van schade of bij geschillen over de aankoop of de reparatie van uw kampeerauto.
 • No-claim beschermer
  Bij één schuldschade per verzekeringsjaar vindt er geen terugval plaats in de B/M korting. De schadevrije jaren worden na het claimen van een schade wél aangepast.
 • Pechhulp
  In geval van pech ontvangt u hulp. Als het mogelijk is wordt uw kampeerauto ter plaatse gerepareerd.  
 • Nieuwwaarde-/aanschafwaarderegeling
  In geval van diefstal of totaalverlies binnen drie jaar na aankoop van uw kampeerauto, wordt de nieuwwaarde of de aanschafwaarde uitgekeerd.

Particuliere verhuur

U kunt particuliere verhuur meeverzekeren. Het is een voorwaarde dat u uw caravan particulier verhuurt voor recreatief gebruik. Als u uw caravan bedrijfsmatig verhuurt, dan is er geen dekking op deze particuliere verzekering. U kunt dan bij ons informeren wat de mogelijkheden zijn als u uw caravan bedrijfsmatig verzekerd.  

Premie

Bereken eenvoudig de premie voor het verzekeren van uw kampeerauto. Voor een vergelijking van de premies bij alle maatschappijen waarmee wij samenwerken, neemt u dan contact met ons op. 

Gratis schadeservice

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

 

 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken