Zakelijk

Het juiste adres

Voor uw zakelijke verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. In het linkermenu kunt u meer informatie vinden. We hebben de meestvoorkomende basisverzekeringen gebundeld. Daarnaast kunt u toegespitst op uw vakgebied meer informatie vinden. Staat uw vakgebied er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op. 

Maatwerk

Geen beroep is hetzelfde en daarom kunnen wij voor verschillende sectoren verschillende verzekeringspakketten aanbieden. Zo zijn de belangrijkste schaderisico's gedekt in één pakket. Bovendien ontvangt u pakketkorting. U kunt het pakket naar eigen wens samenstellen. Wij bieden de meeste verzekeringen aan via provenciale maatschappijen, maar zware of moeilijk verzekerbare risico's kunnen wij doorgaans verzekeren via een beursmakelaar. 

Brede marktkennis 

Met ruim 65 jaar ervaring hebben wij een brede kennis van de markt.    

Deskundig en persoonlijk

Assurantie- en adviesbureau Lucas B.V. is een klantgericht kantoor met ervaren en vakbekwame medewerkers. Een enthousiast team van mensen waar u zich graag door laat adviseren.

Toegevoegde waarde

Als onafhankelijk adviseur kunnen wij kiezen uit het aanbod van een groot aantal maatschappijen. Deze onafhankelijke positie biedt u de zekerheid van een advies waarin uw belang voorop staat. Wij zijn deskundig, persoonlijk betrokken en betrouwbaar.

Hulp bij schade

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Totaalpakket aan financiële diensten

U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket aan financiële diensten. U kunt hierbij denken aan verzekeringen, hypotheken, pensioenen, betalen en sparen. Hierdoor heeft u voor al uw financiële zaken één vertrouwd aanspreekpunt.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.    

 

 

 

 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken