Montage

Wat is een montageverzekering?

Er kan altijd wel iets misgaan als u een machine, installatie of apparatuur aan het installeren bent. Een CV-ketel raakt bijvoorbeeld beschadigd of onderdelen worden gestolen. Met de montageverzekering bent u verzekerd voor schade die ontstaat tijdens de montage- en installatiewerkzaamheden. 

Voor wie is de montageverzekering?

Deze verzekering is bedoeld voor installateurs, aannemers en opdrachtgevers van montage- of installatieprojecten.

Wat is verzekerd?

Schade die ontstaat tijdens montage van apparaten en machines is verzekerd. Het gaat dan om schade aan of diefstal van de machines en apparaten zelf, of onderdelen daarvan. U kunt bovendien kiezen voor de volgende aanvullende verzekeringen:

  • Aansprakelijkheid
  • Schade aan eigendommen van de opdrachtgever
  • Schade aan hulpmaterialen, zoals steigers, bouwketen, loodsen, machines, gereedschappen en werktuigen
  • Schade aan eigendommen van personeel en directie
  • Schade tijdens transport van onderdelen

Aflopend of doorlopend?

U kunt een montageverzekering afsluiten voor één project of doorlopend afsluiten zodat u het hele jaar verzekerd bent. Wij kunnen voor u uitrekenen wat voor uw bedrijf het voordeligst is.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Uw bedrijf verzekeren is maatwerk. Het is belangrijk om uw bedrijf zodanig te verzekeren dat de continuïteit van uw bedrijf geen gevaar loopt. Daarom brengen wij graag samen met u de risico's in kaart en geven u op basis daavan een advies wat is afgestemd op uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op als u hierin interesse heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u. Wij zijn u graag van dienst. 

 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken