Quad | Trike

Ook voor uw quad en trike bent u bij ons aan het juiste adres!

Dekking

U kunt kiezen uit meerdere dekkingen: WA, WA-Beperkt Casco en WA-Volledig Casco.

 • WA
  Veroorzaakt u per ongeluk schade met uw quad of trike aan anderen? 
  Dan vergoedt de WA-verzekering dit. Deze wettelijk verplichte verzekering geeft dekking voor € 2.500.000,- per gebeurtenis voor schade aan zaken en € 5.000.000,- voor schade aan personen. 

 • WA-Beperkt Casco 
  De WA Beperkt Casco-verzekering dekt schade aan het motorrijtuig als gevolg van een met name in de polis omschreven gebeurtenis. 
  Zoals brand, diefstal, storm, aanrijding met wild en ruitbreuk. 

 • WA-Volledige Casco
  De WA-Volledige Casco verzekering dekt schade aan de verzekerde quad of trike als gevolg van botsen, omslaan, slippen, vandalisme of enig ander 'van buiten komend' onheil zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal of storm.

Aanvullende verzekeringen

U kunt kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen. Niet alle aanvullende verzekeringen zijn even belangrijk. Wij leggen de aanvullende verzekeringen daarom graag aan u uit zodat u de juiste keuze maakt. 

 • Ongevallenverzekering voor Inzittenden: Deze verzekering voorziet in een éénmalige uitkering ten gevolge van overlijden of blijvende invaliditeit van de inzittenden. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering afhankelijk van de mate van invaliditeit en maximaal het verzekerde bedrag.
 • Schadeverzekering voor Inzittenden: Deze verzekering dekt de geleden schade van o.a. invaliditeit, kosten van inkomstenverlies en schade aan bagage.
 • Motorrijtuigen rechtsbijstand: U ontvangt rechtshulp in geval van schade of bij een geschillen omtrent de aankoop of reparatie van uw auto.

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken