Zakenreis

Gaat u regelmatig op zakenreis? Of gaan uw medewerkers regelmatig voor het werk op reis? Met een doorlopende zakenreisverzekering zorgt u ervoor dat u en uw medewerkers goed verzekerd op reis kunnen gaan. Uiteraard kunt u ook een kortlopende zakenreisverzekering afsluiten voor een eenmalige reis. 

Wat is verzekerd?

U kunt kiezen uit de volgende dekkingen:

Hulpverlening
De kosten voor hulpverlening zijn verzekerd. Denk aan het vervoer naar een ziekenhuis of repatiëring naar Nederland.  

Onvoorziene kosten
Onvoorziene kosten, zoals de telefoonkosten voor het bellen naar de alarmcentrale, zijn verzekerd.

Extra reis- en verblijfskosten
De kosten die u onvoorzien moet maken doordat u langer moet verblijven op uw vakantieadres. 

Geneeskundige kosten 
Standaard vergoedt uw zorgverzekering alleen het Nederlandse tarief voor een behandeling. De reisverzekering vult aan wat niet vergoedt wordt door de zorgverzekering.   

Ongevallen
In geval van een ongeval keert deze verzekering uit bij overlijden of blijvende invaliditeit.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Bagage
Uw bagage is verzekerd in geval van verlies, diefstal en beschadiging.

Rechtsbijstand
Juridische bijstand voor geschillen ontstaan in het buitenland.

Autohuur en pechhulp
Valt uw vervoermiddel uit? Dan heeft u recht op hulpverlening. Mocht uw voertuig niet gerepareerd kunnen worden dan ontvangt u een huurauto. Neemt u uw creditcard mee op reis. Hieronder vindt u uitleg. 

Molest 

Gaat u naar een gebied met een negatief reisadvies met een (verhoogd) oorlogsrisico? Het zogenoemde molestrisico is bij de meeste maatschappijen uitgesloten. Via OOM Verzekeringen kunnen wij de medische kosten als gevolg van molest wel verzekeren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gereedschappen of transport van kostbare goederen 

Als u gereedschappen of kostbare goederen meeneemt naar het buitenland, dan kunt u dit aanvullend meeverzekeren. Hetzij op de reisverzekering of op een andere verzekering. Dit is afhankelijk van hetgeen u meeneemt en van de te verzekeren waarde.  

Collectief

De zakenreisverzekering kunt u collectief afsluiten zodat meerdere werknemers verzekerd zijn. Dat bespaart u premie en zorgt voor overzicht!

Creditcard

Verzekerd u autohulp mee? Dan is het belangrijk dat u uw creditcard meeneemt op vakantie. De meeste autoverhuurbedrijven vragen een creditcard op naam van de hoofdbestuurder waarmee eventuele borg moet worden voldaan. Heeft u geen creditcard? Geeft u het dan aan ons door.

Privéreizen

Doorgaans kunt u op uw zakenreisverzekering ook uw partner en gezinsleden meeverzekeren. Zo bent u samen met uw gezin ook verzekerd tijdens uw privéreizen. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

U en uw bedrijf verzekeren is maatwerk. Het is belangrijk om u en uw bedrijf zodanig te verzekeren dat de continuïteit van uw bedrijf geen gevaar loopt. Daarom brengen wij graag samen met u de risico's in kaart en geven u op basis daavan een advies wat is afgestemd op uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op als u hierin interesse heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u. Wij zijn u graag van dienst.  

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken