Evenementenverzekering

Als organisatie wilt u dat uw evenement voorspoedig verloopt. Ondanks alle voorbereidingen kan er altijd iets misgaan. Een evenementenverzekering beschermt u, uw werknemers en uw bedrijf tegen de financiële gevolgen. 

Wat kunt u verzekeren? 

Elk evenement is anders en ook de risico's zijn anders. Daarom is een evementenverzekering maatwerk. Graag bekijken wij samen met u de risico's die u als bedrijf loopt en adviseren wij u hierin. 

Dekkingen

Aansprakelijkheid
Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Fouten die grote financiële gevolgen kunnen hebben voor de organisatie. Schade die wordt toegebracht aan derden en waarvoor de organisatie aansprakelijk is, is verzekerd.

Materiaal
Deze verzekering kan worden afgesloten voor zowel de eigendommen van de organistatie als de zaken die worden gehuurd of geleend. Denk hierbij aan tenten of kunstwerken. Het is mogelijk ook mogelijk om de zaken te verzekeren tijdens het transport. 

Onkosten | Extreem weer
Stel dat het evenement niet doorgaat, onderbroken moet worden of uitgesteld moet worden. Dan biedt deze verzekering dekking voor de financiële schade.  

Ongevallen
Een medewerker van uw bedrijf overkomt een ongeval. Hoewel in veel gevallen de organisatie geen schuld treft, is het wel een prettig gevoel dat de organisatie een ongevallenverzekering heeft. De ongevallen verzekering keert uit in geval van overlijden of blijvende invaliditeit. 

Geld
Tijdens het evenement is doorgaans veel contant geld in omloop. Dit geld kunt u verzekeren. 

Vernieling
Wanneer u een zaal huurt, dan kan de zaalexploitant u contractueel verplichten tot het betalen van schade wanneer de bezoekers van uw evenement schade veroorzaken aan de zaal. Dit soort schades zijn in het algemeen niet onder een aansprakelijkheidsverzekering gedekt. Daarom is de vernielingsdekking een mooie aanvulling op de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering.

Eenmalig of doorlopend?

Een evement kunt u eenmalig afsluiten voor een specifiek evenement, maar als u meedere evenementen in één jaar organiseert, dan kunt u ook een doolopende evenementenverzekering afsluiten. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.  

  

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken