Caravan | Vouwwagen

DSC02175.JPG

Hoe kunt uw caravan of vouwwagen verzekeren? 

U kunt uw caravan als volgt verzekeren:

Brand, diefstal, natuurschade
Uw caravan is verzekerd tegen blikseminslag, brand, ontploffing en zelfontbranding. Ook diefstal (incl. braakschade), joyriding, verduistering of vermissing van uw caravan is verzekerd. Daarnaast is uw caravan verzekerd tegen natuurgeweld, zoals storm. Schade als gevolg van hagel is niet standaard meeverzekerd. Dat risico kunt u aanvullend meeverzekeren door middel van een hageldekking.

Volledig Casco zonder hagelschade
Uw caravan is aanvullend verzekerd tegen beschadiging en aanrijdingsschade.

Volledig Casco met hagelschade
Bij deze dekking is aanvullend hagelschade inbegrepen.  

Accessoires

Zaken die later zijn aangebracht aan uw caravan (niet af-fabriek) zijn accessoires. U kunt denken aan een mover, fietsendrager, zonnepaneel, airco e.d. Deze zaken kunt u aanvullend meeverzekeren als accessoires.  

Inboedel

Verzeker de spullen die u meeneemt op vakantie, met de inboedelverzekering. Zo zijn uw campingstoelen, uw keukengerei, het linnengoed en uw kleding meeverzekerd. Ook uw fietsen kunnen worden meeverzekerd. 

Voortent/luifel

Verzeker uw voortent en/of luifel tegen een geringe premie aanvullend mee. 

Vervangend vervoermiddel

Valt uw auto of caravan vlak voor de reis of tijdens de reis uit? Dan biedt deze verzekering uitkomst. De dekking geldt als de oorzaak buiten uw auto of caravan ligt, bijvoorbeeld als gevolg van een aanrijding.  

Hulpverlening

Met deze dekking heeft u recht op hulpverlening als u met uw caravan na pech, diefstal of een ongeval niet meer verder kunt. Ook als de bestuurder uitvalt door ziekte, letsel of overlijden ontvangt u hulp.

Hagelbestendig dak

Heeft uw caravan een hagelbestendig dak? Dan ontvangt u bij de meeste maatschappijen korting op de premie.  

Aankoopgarantie 1, 3 of 5 jaar

In geval van diefstal of totaalverlies binnen 1, 3 of 5 jaar na aankoop van de caravan, heeft u met deze dekking recht op de aankoopwaarde. 

Particuliere verhuur

Hiermee kunt u particuliere verhuur meeverzekeren. Het is een voorwaarde dat u uw caravan particulier verhuurt voor recreatief gebruik. Als u uw caravan bedrijfsmatig verhuurt, dan is er geen dekking op deze particuliere verzekering. U kunt dan bij ons informeren wat de mogelijkheden zijn als u uw caravan bedrijfsmatig verzekerd.  

Gratis schadeservice

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Premie berekenen en afsluiten

Bereken hier uw premie van uw caravanverzekering. U kunt de verzekering vervolgens direct afsluiten.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.    

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken