Bouw en verbouw eigen woning

DSC07513.JPG

Gaat u in eigen beheer een woning of schuur bouwen of verbouwen? Dan kunt u als particulier een bouw- en verbouwverzekering nemen. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan mocht er onverhoopt iets misgaan met de bouw. 

Wat kunt u verzekeren? 

Het werk
U bent druk aan het werk maar er ontstaat schade aan de bouwmaterialen of het bouwerk zelf waarmee u mee bezig bent. Dit kunt u verzekeren met de rubriek 'het werk'. 

Aansprakelijkheid op de bouwplaats
U kunt ook gauw genoeg schade veroorzaken aan spullen of mensen die niet bij het werk horen. Stel er waait een dakpan van het bouwwerk. De dakpan brengt letsel toe aan een voorbijganger of veroorzaakt schade aan een geparkeerde auto. 

Bestaande eigendommen opdrachtgever
Er kan door de werkzaamheden schade ontstaan aan het bestaande gebouw van uzelf. U bent uw woning aan het uitbouwen en plotseling valt een net gemetselde muur tegen uw bestaande woning aan.  

Extra huisvestingskosten 
Als de bouw vertraging oploopt door een oorzaak wat verzekerd is, dan zijn de onverwachtse extra kosten voor uw huisvesting verzekerd. 

Brand en ontploffing

Een uitsluiting op de bouw- en verbouwverzekering is een dekking in geval van brand. Daarom adviseren wij u om uw woning altijd te verzekeren door middel van een woonhuisverzekering. Ook als u de woning niet bewoond. 

Gratis schadeservice

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.  

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken