Aansprakelijkheidsverzekering

Als u, uw partner of uw kinderen schade veroorzaken aan iemand anders, dan bent u volgens de wet aansprakelijk. De financiële gevolgen zijn niet altijd te overzien. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u goed verzekerd voor schade die u of uw gezinsleden per ongeluk veroorzaken aan iemand anders. Zowel letselschade als schade aan spullen zijn verzekerd. Wel beoordeeld een aansprakelijkheidsverzekering eerst of u iets te verwijten valt en of u aansprakelijk bent voor de veroorzaakte schade. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een aansprakelijkheidsverzekering voor alleenwonenden, een aansprakelijkheidsverzekering voor partners zonder kinderen of een aansprakelijkheidsverzekering met een gezinsdekking. 

Wie zijn verzekerd op een gezinsdekking? 

Op een aanprakelijkheidsverzekering met gezinsdekking bent u, uw partner en zijn uw kinderen (inclusief pleeg- en stiefkinderen) meeverzekerd. Uw inwonende meerderjarige kinderen die ongehuwd zijn of uitwonend zijn voor studie, zijn ook automatisch meeverzekerd. Ook uw inwonende grootouders, ouders, schoonouders en ongehuwde bloed- en aanverwanten, loges (voor zover hun aansprakelijkheid niet elders verzekerd is) zijn standaard meeverzekerd. 

Wat is nog meer verzekerd op een aansprakelijkheidsverzekering? 

Onder de aansprakelijkheidverzekering zijn (huis)dieren standaard meeverzekerd. Ook de aansprakelijkheid als huiseigenaar voor de eigen woning en een binnen Europa gelegen tweede woning, recreatiewoning of stacaravan die niet voor verhuur bestemd is, is standaard meeverzekerd.

Gratis schadeservice

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken