Mobiliteit

Mobiliteit is alles wat te maken heeft met vervoer. Denkt u aan uw (bestel)auto, uw bromfiets of uw fiets. Maar ook uw oldtimer, kampeerauto of aanhangwagen. Heeft u een vervoermiddel die niet op onze website staat? Dan leveren wij graag maatwerk voor u.

U kunt uw vervoermiddelen op verschillende manieren verzekeren. Van zeer beperkt tot zeer uitgebreid. Daarnaast kunt u kiezen voor aanvullende verzekeringen, waarmee u uzelf als bestuurder en de in- en opzittenden van uw vervoermiddel verzekerd. In het linkermenu kunt u per vervoermiddel zien welke dekkingen mogelijk zijn. Tot slot kunt u kiezen voor verzekeringen die goede voorwaarden hebben, zoals een nieuwwaarde- of aankoopwaarderegeling of een volledige vrijheid in de hersteller waar u uw voertuig in geval van schade kunt laten repareren. Zo bent u er zeker van dat u goed verzekerd op weg gaat. 

Op onze site kunt u uw premie online berekenen. Klik hier om uw premie te berekenen. Wij werken samen met meerdere maatschappijen. Zo kunnen wij een verzekering voor uw voertuig adviseren die aansluit bij uw wensen en behoeften. 

Pakketkorting

Sluit u uw vervoersmiddel af in een pakket? Dan kunt u tot 12% pakketkorting ontvangen. 

Brede marktkennis 

Met ruim 75 jaar ervaring hebben wij een brede kennis van de markt.    

Deskundig en persoonlijk

Assurantie- en adviesbureau Lucas B.V. is een klantgericht kantoor met ervaren en vakbekwame medewerkers. Een enthousiast team van mensen waar u zich graag door laat adviseren.

Toegevoegde waarde

Als onafhankelijk adviseur kunnen wij kiezen uit het aanbod van een groot aantal maatschappijen. Deze onafhankelijke positie biedt u de zekerheid van een advies waarin uw belang voorop staat. Wij zijn deskundig, persoonlijk betrokken en betrouwbaar.

Hulp bij schade

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijk contact met u is hierbij van groot belang.

Totaalpakket aan financiële diensten

U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket aan financiële diensten. U kunt hierbij denken aan verzekeringen, hypotheken, pensioenen, betalen en sparen. Hierdoor heeft u voor al uw financiële zaken één vertrouwd aanspreekpunt.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.    

 

 

 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken