Bedrijfsauto en Wagenpark

Bedrijfsauto en Wagenpark

Uw bedrijf is letterlijk in beweging. Dagelijks bevinden uw bedrijfsauto's zich op de weg. Er kan onderweg van alles gebeuren.
Eén van uw werknemers kan bijvoorbeeld een aanrijding veroorzaken. Of één van uw voertuigen wordt gestolen.
Er zijn ontelbare situaties denkbaar waarbij de schade voor uw rekening is.

U kunt uw bedrijfsrisico's beperken door uw bedrijfsauto's goed te verzekeren. De continuïteit wordt dan ook bij schade aan uw voertuigen gegarandeerd.

Een wagenparkverzekering is in essentie een collectieve motorrijtuigenverzekering.
Al vanaf tien voertuigen (personen-, bestel- en/of vrachtauto's) kunt u er uw voordeel mee doen. De voordelen van een wagenparkverzekering zijn de eenvoudige administratie, een collectief contract en daardoor een gunstige premie en maatwerkoplossingen door risicoanalyse, preventieadvies, etc.

Verder is een wagenparkverzekering zeer flexibel, omdat u binnen de verzekering de keuze hebt uit uiteenlopende dekking- en kortingsvormen.

Aanvullende verzekeringen

  • Ongeval Verzekering Inzittenden: Deze verzekering voorziet in een éénmalige uitkering ten gevolge van overlijden of blijvende invaliditeit van de inzittenden. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering afhankelijk van de mate van invaliditeit en maximaal het verzekerde bedrag.
  • Schade Verzekering Inzittenden: Deze verzekering dekt de geleden schade van o.a. invaliditeit, kosten van inkomstenverlies en schade aan bagage.
  • Verhaalsrechtsbijstand

De WEGAS verzekering:

De Hoge Raad heeft geoordeeld dat u als werkgever niet alleen aansprakelijk- en/of schadevergoedingsplichtig bent voor schade die uw werknemer oploopt tijdens verkeersdeelname met een motorvoertuig, maar dat dit nu ook geldt voor verkeersdeelname per fiets. Dit kan schade zijn die ontstaan is tijdens de uitoefening van werkzaamheden of schade in het verkeer in verband met het werk. U kunt zich nu verzekeren tegen deze financiële risico's en die van schade bij gebruik van het openbaar vervoer en als voetganger, maar ook die van woon-werkverkeer, voor een scherpe premie.

Gratis schadeservice: complete en deskundige schadeafhandeling

Pakketkorting tot wel 12%

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken