Bedrijfsauto en Wagenpark

Uw bedrijf is letterlijk in beweging. Dagelijks bevinden uw bedrijfsauto's zich op de weg. Er kan onderweg van alles gebeuren. Eén van uw werknemers kan bijvoorbeeld een aanrijding veroorzaken. Of één van uw voertuigen wordt gestolen. Er zijn ontelbare situaties denkbaar waarbij de schade voor uw rekening is. 

Bedrijfsautoverzekering

U kunt uw bedrijfsrisico's beperken door uw bedrijfsauto's goed te verzekeren.

Dekking

U kunt uw bedrijfsauto's als volgt verzekeren:

 • WA
  Veroorzaakt u of een van uw werknemers met de bedrijfsauto per ongeluk schade aan anderen? Dan biedt uw WA-verzekering dekking. Het verzekerde bedrag voor schade aan zaken is €2.500.000,-. Voor schade aan personen is het verzekerde bedrag €6.070.000,-.  

 • WA-Beperkt Casco 
  De WA-Beperkt Casco verzekering dekt schade aan het motorrijtuig als gevolg van een met name in de polis omschreven gebeurtenissen, zoals brand, diefstal, door storm vallende voorwerpen, hagel, aanrijding met wild en ruitbreuk. 

 • WA-Volledig Casco
  De WA-Volledig Casco verzekering dekt schade aan de verzekerde auto als gevolg van botsen, omslaan, slippen, vandalisme of enig ander 'van buiten komend' onheil zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal of storm. Deze dekking wordt ook wel Allrisk genoemd. 

Aanvullende verzekeringen

U kunt kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen. Niet alle aanvullende verzekeringen zijn even belangrijk. Wij leggen de aanvullende verzekeringen daarom graag aan u uit zodat u de juiste keuze maakt. 

 • Ongevallenverzekering voor Inzittenden 
  Deze verzekering voorziet in een éénmalige uitkering ten gevolge van overlijden of blijvende invaliditeit van de inzittenden. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering afhankelijk van de mate van invaliditeit. 
 • Schadeverzekering voor Inzittenden
  Deze verzekering dekt de geleden schade aan de inzittenden van uw auto als gevolg van overlijden of blijvende invaliditeit en schade aan bagage en kleding.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
 • Verkeersschadeverzekering
  Ten opzichte van de Schadeverzekering voor Inzittenden bent u met de Verkeersschadeverzekering ook verzekerd als u aan het verkeer deelneemt als fietser of voetganger.
 • Motorrijtuigenrechtsbijstand
  U ontvangt rechtshulp in geval van schade of bij geschillen over de aankoop of de reparatie van uw auto.
 • No-claim beschermer
  Bij één schuldschade per verzekeringsjaar vindt er geen terugval plaats in de B/M korting. De schadevrije jaren worden na het claimen van een schade wél aangepast.
 • Pechhulp
  In geval van pech ontvangt u hulp. Als het mogelijk is wordt de auto ter plaatse gerepareerd. U heeft keuze uit dekkingsgebied Nederland (met of zonder woonplaatsservice) of Europa. 
 • Nieuwwaarde-/aanschafwaarderegeling
  In geval van diefstal of totaalverlies binnen drie jaar na aankoop van uw auto, wordt de nieuwwaarde of de aanschafwaarde uitgekeerd.

Wagenpark

Heeft u tien voertuigen (personen-, bestel- en/of vrachtauto's) of meer? Dan is een wagenparkverzekering voor u interessant. Zo heeft u uw voertuigen collectief verzekerd. De voordelen van een wagenparkverzekering zijn

 • eenvoudige administratie
 • een collectief contract 
 • gunstige premie en maatwerkoplossingen door risicoanalyse, preventieadvies e.d.

Verder is een wagenparkverzekering zeer flexibel, omdat u binnen de verzekering de keuze hebt uit uiteenlopende dekking- en kortingsvormen.

Lease

Heeft u bedrijfsauto's geleased? Dat is geen enkel probleem. Wij geven aan de maatschappij door dat het object geleased is en kunnen ook een verzekeringsbewijs afgeven voor uw leasemaatschappij. 

De WEGAS/WEGAM verzekering

De Hoge Raad heeft geoordeeld dat u als werkgever niet alleen aansprakelijk- en schadevergoedingsplichtig bent voor schade die uw werknemer oploopt tijdens verkeersdeelname met een motorvoertuig, maar dat dit nu ook geldt voor verkeersdeelname per fiets. Dit kan schade zijn die ontstaan is tijdens de uitoefening van werkzaamheden of schade in het verkeer in verband met het werk. U kunt zich nu verzekeren tegen deze financiële risico's en die van schade bij gebruik van het openbaar vervoer en als voetganger, maar ook die van woon-werkverkeer. Zo kunt u zich als werkgever goed verzekeren tegen een scherpe premie. Voor meer informatie klikt u hier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Uw bedrijf verzekeren is maatwerk. Het is belangrijk om uw bedrijf zodanig te verzekeren dat de continuïteit van uw bedrijf geen gevaar loopt. Daarom brengen wij graag samen met u de risico's in kaart en geven u op basis daavan een advies wat is afgestemd op uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op als u hierin interesse heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u. Wij zijn u graag van dienst. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken