Autoverzekering

Lage premie en goede voorwaarden

Vanzelfsprekend wilt u niet teveel betalen. Wij selecteren voor u een goede en voordelige autoverzekering uit meer dan 50 verschillende verzekeraars. 

Waar moet u op letten?

Er zijn veel verschillende autoproducten. Zo bieden maatschappijen verzekeringen aan met schadesturing. Dan bent u in geval van schade verplicht om uw auto bij een select aantal bedrijven te laten repareren. Gaat u naar uw eigen vertrouwde hersteller die niet is aangesloten bij de maatschappij? Dan wordt uw schade niet (volledig) vergoed. 

Ook kunt u kiezen uit autoverzekeringen met herstelvrijheid. Zo kunt u uw auto laten repareren bij uw eigen vertrouwde garage. U komt met deze verzekering niet voor onverwachte verrassingen te staan. 

Eigen risico 

Gemiddeld is het eigen risico op de Beperkt Casco en de Volledig Casco dekking €150,-.

Dekking

U kunt uw auto als volgt verzekeren:

 • WA
  Veroorzaakt u met uw auto per ongeluk schade aan anderen? Dan biedt uw WA-verzekering dekking. Het verzekerde bedrag voor schade aan zaken is €2.500.000,-. Voor schade aan personen is het verzekerde bedrag €6.070.000,-.  

 • WA-Beperkt Casco
  De WA-Beperkt Casco verzekering dekt schade aan het motorrijtuig als gevolg van een met name in de polis omschreven gebeurtenissen, zoals brand, diefstal, door storm vallende voorwerpen, hagel, aanrijding met wild en ruitbreuk.

 • WA-Volledig Casco
  De WA-Volledig Casco verzekering dekt schade aan de verzekerde auto als gevolg van botsen, omslaan, slippen, vandalisme of enig ander 'van buiten komend' onheil zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal of storm. Deze dekking wordt ook wel Allrisk genoemd. 

Aanvullende verzekeringen

U kunt kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen. Niet alle aanvullende verzekeringen zijn even belangrijk. Wij leggen de aanvullende verzekeringen daarom graag aan u uit zodat u de juiste keuze maakt. 

 • Ongevallenverzekering voor Inzittenden 
  Deze verzekering voorziet in een éénmalige uitkering ten gevolge van overlijden of blijvende invaliditeit van de inzittenden. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering afhankelijk van de mate van invaliditeit. 
 • Schadeverzekering voor Inzittenden
  Deze verzekering dekt de geleden schade aan de inzittenden van uw auto als gevolg van overlijden of blijvende invaliditeit en schade aan bagage en kleding.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
 • Verkeersschadeverzekering
  Ten opzichte van de Schadeverzekering voor Inzittenden bent u met de Verkeersschadeverzekering ook verzekerd als u aan het verkeer deelneemt als fietser of voetganger.
 • Motorrijtuigenrechtsbijstand
  U ontvangt rechtshulp in geval van schade of bij geschillen over de aankoop of de reparatie van uw auto.
 • No-claim beschermer
  Bij één schuldschade per verzekeringsjaar vindt er geen terugval plaats in de B/M korting. De schadevrije jaren worden na het claimen van een schade wél aangepast.
 • Pechhulp
  In geval van pech ontvangt u hulp. Als het mogelijk is wordt de auto ter plaatse gerepareerd. U heeft keuze uit dekkingsgebied Nederland (met of zonder woonplaatsservice) of Europa. 
 • Nieuwwaarde-/aanschafwaarderegeling
  In geval van diefstal of totaalverlies binnen twee of drie jaar na aankoop van uw auto, wordt de nieuwwaarde of de aanschafwaarde uitgekeerd.

Premie

Bereken eenvoudig de premie voor het verzekeren van uw auto. Voor een vergelijking van de premies bij alle maatschappijen waarmee wij samenwerken, neemt u dan contact met ons op. 

Pakketkorting tot wel 12%

Sluit u uw auto af in een pakket? Dan ontvangt u tot 12% pakketkorting.

Gratis schadeservice

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling van uw schade nemen wij voor onze rekening. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor een voorspoedige afwikkeling van uw schade. Het persoonlijke contact met u is hierbij van groot belang.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken