Bouw en Industrie

DSC07180.JPG

In de bouw laat u een mooi stukje vakwerk zien of bent u sterk in het efficiënt en duurzaam bouwen. U staat hoog op de steiger of werkt met gevaarlijke machines. De bouw loopt verschillende risico's maar met name risico's op het gebied van letsel en schade als gevolg van constructiefouten. Het is daarom belangrijk om u goed te verzekeren, zodat de financiële risico's voor uw bedrijf te overzien zijn.

Basisverzekeringen voor uw bedrijf

De belangrijkste verzekeringen voor uw bedrijf hebben wij op een rij gezet in de rubriek 'Basisverzekeringen voor uw bedrijf'. Klikt u hier om naar deze rubriek te gaan.

Verzekeringen voor u als ondernemer

Hierin leest u hoe u uzelf goed kunt verzekeren. Denkt u aan het verzekeren van arbeidsongeschiktheidsverzekering. Klikt u hier voor de verzekeringen voor u als ondernemer.

Verzekeringen voor uw werknemers

Klikt u hier om naar de pagina te gaan wat gaat over de verzekeringen voor uw werknemers. Denkt u hierbij aan ziekteverzuim of een collectieve ongevallenverzekering. Maar ook voor een bedrijfsuitje kunt u uw werknemers verzekeren.

CAO

Vanuit de CAO kunt u verplicht worden om bepaalde zaken voor uw werknemers geregeld te hebben. Een voorbeeld is dat de CAO van de bouw u verplicht om uw zieke werknemer in het 1e jaar 100% en in het tweede jaar 90% door te betalen. Vanuit de standaard wetgeving is het akkoord om 170% over twee jaar te betalen. Zo betaald u doorgaans in het eerste jaar 100% en in het tweede jaar 70% door. U kunt dit risico zelf dragen maar wij kunnen hierin ook met u meedenken en u een goede passende verzekeringsoplossing aanbieden.

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken