Bouw en Industrie

DSC07180.JPG

In de bouw laat u een mooi stukje vakwerk zien of bent u sterk in het efficiënt en duurzaam bouwen. U staat hoog op de steiger of werkt met gevaarlijke machines. De bouw loopt verschillende risico's maar met name risico's op het gebied van letsel en schade als gevolg van constructiefouten. Het is daarom belangrijk om u goed te verzekeren, zodat de financiële risico's voor uw bedrijf te overzien zijn. 

In het linkermenu kunt u de verzekeringsoplossingen vinden welke zijn toegespitst op uw sector. Niet alle verzekeringen hebben wij benoemd. Mocht u een specifiek risico verzekerd willen hebben, vraag dan naar de mogelijkheden.

Basisverzekeringen voor uw bedrijf

De belangrijkste basisverzekeringen voor bedrijven hebben wij op een rij gezet in de rubriek 'Basisverzekeringen voor uw bedrijf'. Klikt u hier om naar deze rubriek te gaan.

Verzekeringen voor u als ondernemer

Hierin leest u hoe u uzelf goed kunt verzekeren. Denkt u aan het verzekeren van arbeidsongeschiktheid. Klikt u hier voor de verzekeringen voor u als ondernemer.

Verzekeringen voor uw werknemers

Klikt u hier om naar de pagina te gaan wat gaat over de verzekeringen voor uw werknemers. Denkt u hierbij aan ziekteverzuim of een collectieve ongevallenverzekering. Maar ook tijdens een bedrijfsuitje kunt u uw werknemers verzekeren.

CAO

Vanuit de CAO kunt u verplicht worden om bepaalde zaken voor uw werknemers geregeld te hebben. Een voorbeeld is dat de CAO van de bouw u verplicht om uw zieke werknemer in het 1e jaar 100% en in het tweede jaar 90% door te betalen. Vanuit de standaard wetgeving is het akkoord om 170% over twee jaar te betalen. Zo betaald u doorgaans in het eerste jaar 100% en in het tweede jaar 70% door. U kunt dit risico zelf dragen maar wij kunnen hierin ook met u meedenken en u een passende verzekeringsoplossing aanbieden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Uw bedrijf verzekeren is maatwerk. Het is belangrijk om uw bedrijf zodanig te verzekeren dat de continuïteit van uw bedrijf geen gevaar loopt. Daarom brengen wij graag samen met u de risico's in kaart en geven u op basis daavan een advies wat is afgestemd op uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op als u hierin interesse heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u. Wij zijn u graag van dienst. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken