Agrarisch

DSC02137.JPG

Een ongeluk met een landbouwmachine of de klimaatbeheersing die uitvalt. U kunt voor veel verschillende soorten financiële risico's komen te staan. Denk aan schade aan de bedrijfsgebouwen, maar ook aan de schade aan de gewassen, de oogst die binnen is opgeslagen, bedrijfsvoorraden, inventaris of vee.  

In het linkermenu kunt u de verzekeringsoplossingen vinden welke zijn toegespitst op uw sector.  Niet alle verzekeringen hebben wij benoemd. Mocht u een specifiek risico verzekerd willen hebben, vraag dan naar de mogelijkheden.

Basisverzekeringen voor uw bedrijf

De belangrijkste basisverzekeringen voor bedrijven hebben wij op een rij gezet in de rubriek 'Basisverzekeringen voor uw bedrijf'. Klikt u hier om naar deze rubriek te gaan.

Verzekeringen voor u als ondernemer

Hierin leest u hoe u uzelf goed kunt verzekeren. Denkt u aan het verzekeren van arbeidsongeschiktheid. Klikt u hier voor de verzekeringen voor u als ondernemer.

Verzekeringen voor uw werknemers

Klikt u hier om naar de pagina te gaan wat gaat over de verzekeringen voor uw werknemers. Denkt u hierbij aan ziekteverzuim of een collectieve ongevallenverzekering. Maar ook tijdens een bedrijfsuitje kunt u uw werknemers verzekeren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Uw bedrijf verzekeren is maatwerk. Het is belangrijk om uw bedrijf zodanig te verzekeren dat de continuïteit van uw bedrijf geen gevaar loopt. Daarom brengen wij graag samen met u de risico's in kaart en geven u op basis daavan een advies wat is afgestemd op uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op als u hierin interesse heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u. Wij zijn u graag van dienst. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642676

Afspraak maken