Touringcars

Heeft u touringcars voor het vervoer van personen in Nederland of in het buitenland? Neemt u dan contact met ons op voor een passende verzekeringsoplossing. 

Dekking touringcars

De touringcars kunt u WA, WA-Beperkt Casco of WA-Volledig Casco verzekeren. Daarnaast is het belangrijk om te weten naar welke landen u binnen Europa reist. De meeste landen in Europa zijn verzekerd, maar gaat u richting Rusland of Zuid-oostelijke landen richting de Balkan? Dan is het belangrijk om de groene kaart naast uw reisbestemmingen te leggen. 

Dekking inzittenden

Vanuit de branche kunnen verzekeringen worden verplicht voor de personen die u vervoert. Doorgaans is een Schadeverzekering voor Inzittenden met een hoog verzekerd bedrag aangevuld met een Ongevallenverzekering voor Inzittenden voldoende. 

Zakelijke reisverzekering

Voor uw chauffeurs kunt u een zakelijke reisverzekering afsluiten. Mochten uw chauffeurs onverhoopt in het buitenland is overkomen, dan zijn de financiële gevolgen gedekt. U kunt denken aan een dekking voor geneeskundige kosten, ongevallen, hulpverlening, schade aan bagage of repatiërering richting Nederland. 

Wij staan graag voor u klaar!

Maak online een afspraak of bel naar 0546 642 676

Afspraak maken